.
Μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία-κατάταξη σε Μ.Κ. PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα 18 /6 /2018

Αριθμ. Πρωτ.:81

 

Προς

1. Υπουργείο Εσωτερικών

α. Γραφείο Υπουργού

β. Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

   Σταδίου 29 101 83 – Αθήνα

2. Υπουργείο Οικονομικών

α. Γραφείο αναπληρωτή Υπουργού

β. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

   Διεύθυνση Εισοδηματικής Πολιτικής

   Πανεπιστημίου 37 101 65 – Αθήνα

3. Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

   Γραφείο Υπουργού

   Βασ. Σοφίας 15 106 74 – Αθήνα

 

Θέμα:   Μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία-κατάταξη σε Μ.Κ.

Σχετ :     1. Ν.4354/2015 άρθρα 11 και 14

2. Εγκύκλιος αριθ. 2/88138/ΔΕΠ/10.11.2016 του Υπουργείου Οικονομικών

3. Πράξη 1/2017 της Υπηρεσίας Επιτρόπου Νομού Ροδόπης

 

Με αφορμή την αριθ. 1/2017 πράξη του Επιτρόπου Νομού Ροδόπης, με την οποία ερμηνεύθηκε η διαδικασία των μετατάξεων σε ανώτερη κατηγορία του ν. 4354/15 με ακριβώς διαφορετική λογική από αυτήν του υπουργείου Οικονομικών (ερμηνευτική εγκύκλιος σχετ. 2), αρκετοί συνάδελφοί μας, που μετάσσονται σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα βρίσκονται αναιτιολόγητα σε δυσμενή μισθολογική θέση.

Παρόμοιες πράξεις εκδόθηκαν και από άλλους Επιτρόπους και σε άλλους φορείς του δημοσίου. Παρ’ όλα αυτά και ενώ παραμένει ισχυρή η εκφρασμένη εδώ και πολλά χρόνια θέληση του νομοθέτη να κατατάσσονται οι μεταταχθέντες υπάλληλοι σε ανώτερη κατηγορία, ανάλογα με τον συνολικό χρόνο προϋπηρεσίας τους, οι υπηρεσίες σας δεν έχουν επιληφθεί προκειμένου να δοθεί λύση, στο πνεύμα της ισονομίας σύμφωνα με οδηγίες-εγκυκλίους των υπηρεσιών σας.

Επειδή οι σχετικές αποφάσεις - πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου συνεχώς πολλαπλασιάζονται και δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση και άνιση μεταχείριση στους εργαζόμενους καθώς ανατρέπουν με δυσμενή τρόπο την διαδικασία που εφαρμόζεται για πολλά χρόνια, ζητάμε:

 • την άμεση παρέμβασή σας ώστε να ανακληθούν όλες οι σχετικές Πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου καθώς και
 • ανάλογη νομοθετική ρύθμιση ώστε να καθοριστεί ρητά ο τρόπος της μισθολογικής κατάταξης των μετατασσόμενων σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα, με βάση την αναγνώριση της συνολικής προϋπηρεσίας ανεξαρτήτως του τυπικού προσόντος.

Κοιν/ση

 1. Κόμματα Βουλής (πλην ΧΑ)
 2. ΕΝΠΕ
 3. Περιφερειάρχες της χώρας

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
18η Πρόσκληση ΔΣ ΟΣΥΑΠΕ 28-6-2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα, 17/ 6 /2018

Αριθμ. Πρωτ. : 80

 

ΠΡΟΣ τα μέλη του Δ.Σ.

1.Ανδρεαδέλλη Γιάννη

2.Ασημακόπουλο Ανδρέα

3.Βαζούρα Δημήτρη

4.Ευστρατίου Χαράλαμπο

5.Ηλιόπουλο Στέργιο

6.Καραθανάση Δημήτριο

7.Κυριακόπουλο Γιώργο

8.Μάρκου Χρήστο

9.Ντόντο Παναγιώτη

10.Παπαλεξίου Έφη

11.Σταμκοπούλου Νατάσα

12.Τζάκο Αντώνη

 

Κοιν/ση

1. Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Π. Ε. Άρτας

2. Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Π. Ε. Θεσπρωτίας

3. Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Π. Ε. Ιωαννίνων

4. Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Π. Ε. Πρέβεζας

 

Λαμβάνοντας υπόψη την εκφρασμένη πρόθεση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για πραγματοποίηση συνεδριάσεων στις έδρες των Συλλόγων μας και για την προώθηση διαδικασιών άμεσης επικοινωνίας με τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων Συλλόγων μας και τους εργαζόμενους συναδέλφους των Περιφερειών, καθώς και τις σχετικές συνεννοήσεις μετά το υπ’ αριθ. 79/11-6-2018 έγγραφό μας, σας καλώ σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στις 14.00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (Ιωάννινα), με θέματα:

1. Εξελίξεις και παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας. Εργασιακά προβλήματα & προγραμματισμός δράσης.

2. Διάφορα.

 

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι λαμβάνοντας υπόψη τις σκέψεις και τις προτάσεις των Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων Συλλόγων της Περιφέρειας Ηπείρου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

- Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.30 πμ: Ενημερωτική συγκέντρωση – συνέλευση των μελών της Π.Ε. Άρτας, από τον Σύλλογο υπαλλήλων της Π.Ε. Άρτας (αίθουσα πρώην Ν.Σ. Άρτας - Άρτα).

- Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.30 μμ: Ενημερωτική συγκέντρωση – συνέλευση των μελών της Π.Ε. Πρέβεζας, από τον Σύλλογο υπαλλήλων της Π.Ε. Πρέβεζας (αίθουσα πρώην Ν.Σ. Πρέβεζας - Πρέβεζα).

- Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.30 πμ : Ενημερωτική συγκέντρωση – συνέλευση των μελών της Π.Ε. Θεσπρωτίας, από το Σύλλογο υπαλλήλων της Π.Ε. Θεσπρωτίας (αίθουσα πρώην Ν.Σ. Θεσπρωτίας - Ηγουμενίτσα).

- Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00 πμ : Ενημερωτική συγκέντρωση – συνέλευση των μελών της Π.Ε. Ιωαννίνων, από το Σύλλογο υπαλλήλων της Π.Ε. Ιωαννίνων (αίθουσα του Π.Σ. Ηπείρου - Ιωάννινα).

- Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 14.00 : Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ, διευρυμένη, παρόντων όλων των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των πρωτοβάθμιων Συλλόγων της Περιφέρειας Ηπείρου (αίθουσα του Π.Σ. Ηπείρου - Ιωάννινα).

 

Η πρόσκληση κοινοποιείται και στα Δ.Σ. των Συλλόγων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηπείρου – Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας – προκειμένου:

• να συγκαλέσουν συγκέντρωσεις – συνελεύσεις των μελών τους και

• τα μέλη τους να παρευρεθούν στην διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 14.00, στην αίθουσα του Π.Σ. Ηπείρου, στα Ιωάννινα.

 

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ παρακαλούνται όπως φροντίσουν για την διαμονή τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ομοσπονδία με τα συγκεκριμένα δεδομένα των αποστάσεων θα καλύψει τα έξοδα μίας διανυκτέρευσης (27/6/2018).

Προτείνεται η διανυκτέρευση να γίνει στην Πρέβεζα.

Όποια μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν να κλειστεί το ξενοδοχείο «κεντρικά», καλούνται να το δηλώσουν έως τις 20-6-2018.-

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

 
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Μικρό και ευέλικτο κράτος, προκειμένου να διευκολύνεται η επιχειρηματική δράση PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα 11/6 /2018

Αριθμ. Πρωτ.:78

 

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

 

Μικρό και ευέλικτο κράτος, προκειμένου να διευκολύνεται

η επιχειρηματική δράση

 

Το μεγαλύτερο μέρος των αρμοδιοτήτων των Τμημάτων των Ανωνύμων Εταιρειών των Περιφερειών καταργείται ή μεταφέρεται στα Επιμελητήρια και το ΓΕΜΗ, με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που έχει τίτλο «Αναμόρφωση του δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών», το οποίο συζητιέται ήδη στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί συνέχεια άλλων νόμων, με τους οποίους η κυβέρνηση οδηγεί στην πλήρη απελευθέρωση των επιχειρήσεων από κάθε έλεγχο, ώστε να διευκολύνεται η δράση των επιχειρηματικών ομίλων και η ενίσχυση της κερδοφορίας τους.

Κεντρική γραμμή είναι η απομείωση της κρατικής εποπτείας μέσω των Δ/νσεων Ανάπτυξης των Περιφερειών, την οποία θεωρεί ως ένα γραφειοκρατικό εμπόδιο, που δεν προσδίδει τίποτα, σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου.

Οδηγεί σε διαδικασίες ασυμβίβαστων δικαιοδοσιών, αφού οι επιχειρήσεις που είναι μέλη των Επιμελητηρίων θα είναι ταυτόχρονα ελεγκτές και ελεγχόμενοι, μιας και θα γίνεται έλεγχος και καταχώρηση των πράξεων από το ίδιο όργανο (ΓΕΜΗ), με πρόσχημα την επιτάχυνση των διαδικασιών, προς όφελος του επιχειρηματικού τοπίου.

Το γεγονός ότι οι έλεγχοι αυτοί περιορίζονται τυπικά στην πληρότητα και μόνο του εγγράφου και κατόπιν την επίσημη καταχώρησή τους στο αρχείο ΓΕΜΗ, θα δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στις υπηρεσίες των Περιφερειών, οι οποίες θα καλούνται να «ελέγξουν» για νομιμότητα έγγραφα τα οποία στηρίζονται σε πλημμελείς καταχωρήσεις τυπικά ελεγχθέντων εγγράφων, των οποίων η καταχώρηση καθιστά έγκυρα.

Ενταγμένες επίσης στους θεμέλιους λίθους της Ευρωπαϊκής ένωσης, στην ελεύθερη διακίνηση και δράση των κεφαλαίων είναι και οι διατάξεις, που αφορούν στην καταβολή και πιστοποίηση κεφαλαίου, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η κατάθεση μετρητών είτε του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου είτε των μελλοντικών αυξήσεων αυτού και σε πιστωτικά ιδρύματα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γίνεται αντιληπτό ότι θα αποτελέσει έναν εύσχημο τρόπο φυγής κεφαλαίων από την χώρα, και θα δημιουργήσει πρόσθετες δυσκολίες στις ελεγκτικές αρχές όσον αφορά την διαπίστωση της εγκυρότητας των πιστοποιητικών κατάθεσης.

Να σημειωθεί δε ότι ο έλεγχος της πιστοποίησης καταβολής του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου ή μετέπειτα αυξήσεων του, των μεγάλων και μεσαίων οντοτήτων προβλέπεται να γίνεται με έκθεση ορκωτού λογιστή ή ελεγκτικής εταιρείας, χωρίς την συμμετοχή υπαλλήλου Δημόσιας Αρχής!!!

Αντίστοιχα η πιστοποίηση της καταβολής κεφαλαίου για μικρές οντότητες προβλέπεται να γίνεται από το ίδιο το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.!!!

Λαμβάνοντας υπόψη ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι αναφερόμενες οντότητες έχουν μετόχους τα ίδια πρόσωπα με τα μέλη του Δ.Σ. ο λεγόμενος αυτοέλεγχος της πιστοποίησης καταβολής ισοδυναμεί με μη έλεγχο. Κι αυτό όταν από την πιστοποίηση καταβολής κεφαλαίου θα εξαρτάται ο τραπεζικός δανεισμός της επιχείρησης, η υπαγωγή σε προγράμματα επιδοτήσεων (κρατικά ή Ευρωπαϊκά) κλπ.

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο η κυβέρνηση αφαιρεί και τα όποια εναπομείνοντα στοιχεία ελέγχου, προκειμένου όπως γράφει και στην αιτιολογική έκθεση «με τον τρόπο αυτό να διαφημιστεί η εγχώρια αγορά και να καταστεί φιλικότερη προς τις ξένες επενδύσεις». Και στην κατεύθυνση αυτή απαξιώνονται εξειδικευμένες υπηρεσίες, συρρικνώνονται ή συχνά καταργούνται.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά και με αυτό το νομοσχέδιο ότι ο ρόλος του αστικού κράτους δεν υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και τις ανάγκες μας.

 

Π.Α.

1. Κόμματα Βουλής (πλην ΧΑ)

2. ΕΝΠΕ

3. Περιφερειάρχες της χώρας

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
Συμμετοχή των παιδιών των υπαλλήλων των Περιφερειών σε Παιδικούς Σταθμούς, που λειτουργούν με προγράμματα ΕΣΠΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα 11/6 /2018

Αριθμ. Πρωτ.: 77

 

ΠΡΟΣ:

1.Υπουργό Εσωτερικών

κ. Πάνο Σκουρλέτη

2.Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης

κα Φωτίου Θεανώ

3.Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης

κ. Αλέξανδρο Χαρίτση

4.Υφυπουργός Οικονομικών

κα Αικατερίνη Παπανάτσιου

 

Θέμα: Η συμμετοχή των παιδιών των υπαλλήλων των Περιφερειών σε Παιδικούς Σταθμούς, που λειτουργούν με προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

Για άλλη μια χρονιά αποκλείετε από τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ για τη συμμετοχή των παιδιών μας σε ιδιωτικό και δημόσιο Βρεφονηπιακό ή Παιδικό σταθμό, τα παιδιά των εργαζομένων γυναικών στις Περιφέρειες και γενικότερα στο δημόσιο.

Αν και κάθε χρόνο διαμαρτυρόμαστε και σας τονίζουμε την αναγκαιότητα τροποποίησης του σχετικού πλαισίου και φέτος η ΚΥΑ, που εκδώσατε (αριθ. 61054/8-6-2018) αποκλείει τα παιδιά όλων των συναδελφισσών, ανεξάρτητα μάλιστα άλλων κριτηρίων π.χ. οικονομικών.

Παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτουμε σε «ειδικά κριτήρια», όπως εντάσσονται άλλοι υπάλληλοι, παρά το γεγονός ότι οι Περιφέρειες δεν διαθέτουν βρεφονηπιακούς σταθμούς για τα παιδιά των υπαλλήλων, όπως η Βουλή και κάποια Υπουργεία, παρά το γεγονός ότι δεν έχετε δώσει την δυνατότητα κάλυψης των σχετικών εξόδων, συνεχίζετε να μας εξαιρείτε.

Θεωρούμε άνιση την μεταχείρισή μας και κενές περιεχομένου τις διακηρύξεις περί προστασίας της μητρότητας και τις εξαγγελίες για «κανένα παιδί εκτός Παιδικών Σταθμών».

Μετατρέπετε την προσχολική αγωγή από δικαίωμα του παιδιού και υποχρέωση του κράτους, σε εμπόρευμα και ατομική υπόθεση κάθε οικογένειας.

 • Να σταματήσει η διάκριση σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων και να μπορούμε να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ (ΕΣΠΑ). Να καταργήσετε την σχετική εξαίρεση στην ΚΥΑ που εκδώσετε για το θέμα αυτό, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, ώστε να δώσετε την δυνατότητα να συμπεριληφθούν και τα παιδιά των υπαλλήλων των Περιφερειών στα Προγράμματα αυτά.
 • Να δώσετε δικαίωμα κάλυψης των εξόδων των Παιδιών για Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς.
 • Θέλουμε Παιδικούς Σταθμούς ικανούς να φροντίσουν για την ομαλή ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μας.

Κοιν/ση

 1. Περιφερειάρχες της χώρας
 2. ΕΝ.Π.Ε.
 3. Σύλλογοι – μέλη ΟΣΥΑΠΕ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
Εφαρμογή Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 00:00

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα 11 /6 /2018

Αριθμ. Πρωτ.:76

 

Προς

 1. ΕΝΠΕ
 2. Περιφερειάρχες της χώρας

 

Θέμα: Εφαρμογή Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.

 

           Όπως γνωρίζετε η Ομοσπονδία μας και τα πρωτοβάθμια Σωματεία μας στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των υπαλλήλων των Περιφερειών χρησιμοποιούμε τα mailς και mail-list των υπαλλήλων, τα οποία λειτουργεί η κάθε Περιφέρεια.

           Επειδή μετά την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων οι Δ/νσεις Πληροφορικής θα απευθυνθούν εκ μέρους σας, ως φορέων επεξεργασίας, στους συναδέλφους και θα τους ενημερώσουν σύμφωνα με τα οριζόμενα σε αυτόν, παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε στις σχετικές «Δηλώσεις» και την δυνατότητα αποστολής μέσω των mails και των mail-list των υπαλλήλων, των ενημερώσεων συνδικαλιστικού περιεχομένου.

           Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την μεριά μας θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε στην χρήση του συστήματος των λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την υπευθυνότητα, που απαιτείται.

 

Κοιν/ση:

Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη & της Επιχείρησης Αττικής

κ. Β. Σωτηρόπουλο

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 3 από 83

fotografies2 arxeio2

syndesmoi2 epikoinonia2

bottom

designed by FREEextra.com - contact to webmaster - Διαχείριση