.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΣΑΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2020 10:32

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                                                                                                 Αθήνα 2 /8/2020
                                                                                                                                                                 Αριθμ. Πρωτ.:149

 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΣΑΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ

 

Ενώνουμε την φωνή μας με το Σύλλογο των Υπαλλήλων στις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου & Ικαρίας, για να ακουστεί πιο δυνατά η καταγγελία του για την απαράδεκτη στάση Υπουργείας Υγείας & ΕΟΔΥ για τον τρόπο αντιμετωπίσης του επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19, καθώς και των υπολοίπων εργαζομένων «επαφών» κ.λπ, και για διεκδικηθεί πιο αποτελεσματικά η απαίτησή του για πραγματοποίηση εργαστηριακών ελέγχων με μοριακά τεστ των κατ’ οίκον περιορισμένω και στην συνέχεια όλων των εργαζόμενων.
 Είναι απαράδεκτο το Υπουργείο να κάνει τον κουφό στις αγωνίες των εργαζομένων.
 Είναι απαράδεκτο ο Σύλλογος να παίρνει και να ξαπαίρνει τηλέφωνα και να μην του δίνουν απάντηση οι αρμόδιοι.
 Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να περιμένουν εδώ και μια βδομάδα να προγραμματιστούν εργαστηριακοί έλεγχοι για covid-19 και να μην γίνεται τίποτα.
Αποδεικνύεται πόσο δίκιο έχουν τα Σωματεία στην υγεία, όπως το Σωματείο στο Νοσοκομείο της Σάμου κι οι εργαζόμενοι που καταγγέλουν τις τέραστιες ελλέιψεις εξοπλισμού, στελέχωσης, υγειονομικού υλικού και Μέσων Προστασίας στο Νοσοκομείο, στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και στο ΕΚΑΒ.
Ανδεικνύεται η υποκρισία κυβέρνησης, που δηλώνει ότι είναι πλέον «θωρακισμένο» το δημόσιο σύστημα υγείας!!! Τα μεγάλα προβλήματα, που παραμένουν και το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλιστεί η δυνατότητα πραγματοποίησης εργαστηριακών τεστ ανίχνευσης covid-19 στη Σάμο δείχνουν πόσο «ψεύτικα είναι αυτά τα λόγια τα μεγάλα»…
Τι περιμένουν; Μια βδομάδα τώρα οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Σάμου αγωνιούν και «ψάχνουν» τους υπεύθυνους για τα τεστ, ψάχνουν τις περιβόητες «κινητές ομάδες» του ΕΟΔΥ, που θα «όργωναν» όλη τη χώρα κλπ.

Φαίνεται πως η πραγματοποίηση των τεστ αφορά μόνο την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των μεγάλων τουριστικών μονάδων κι όχι το λαό.
Φαίνεται και απ’ αυτές τις εξελίξεις, πόσο «ευήκοα ώτα» έχει η κυβέρνηση και η Περιφερειακή Αρχή στα αιτήματα των επιχειρηματικών ομίλων και πόσο «κωφεύουν» στους εργαζόμενους… Πόσο «σβέλτοι» είναι στο να δίνουν κίνητρα και επιχορηγήσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους και πόσο «δυσκίνητοι» είναι στο να καλύπτουν ανάγκες των εργαζομένων και του λαού γενικότερα. Πως αντιμετωπίζουν την «νησιωτικότητα» και τις αντικειμενικές δυσκολίες, που σχετίζονται με αυτήν.
Απαιτούμε:
• Να σταματήσει κάθε ολιγωρία και να πραγματοποιηθεί εργαστηριακός έλεγχος σε όλα τα ύποπτα κρούσματα, τις «επαφές» τους και σε όλους τους εργαζόμενους.
• Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης, μείωσης της διασποράς και αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τον ιό COVID-19.
• Να χορηγηθούν μάσκες και όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας στους εργαζόμενους.
• Να κλείνουν οι υπηρεσίες στις οποίες διαπιστώνεται κρούσμα ή ύποπτο κρούσμα και να απολυμαίνονται τα κτήρια.
• Να απομονώνονται όλες οι «επαφές» για 14 ημέρες.
• Να στελεχωθούν οι δημόσιες δομές υγείας με όλο το απαραίτητο προσωπικό και να καλυφτούν άμεσα οι ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και ΜΑΠ.
• Να εξασφαλιστεί πλήρης και επαρκής κρατική χρηματοδότηση στις δημόσιες μονάδες υγείας.
Σταματείστε να τα «φορτώνετε» όλα στην ατομική ευθύνη.
Δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνεύσουν οι συνάδελφοί μας κι όλοι οι εργαζόμενοι.

 

Π.Α.
1. Υπουργείο Υγείας
2. ΕΟΔΥ
3. Υπουργείο Εσωτερικών
4. Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου
α. Γραφείο Περιφερειάρχη
β. Παρατάξεις Περιφερειακού Συμβουλίου

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                     ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Και πάλι παράτυπα έχει συμπεριλάβει τους Γενικούς Διευθυντές στους εκλογικούς καταλόγους των Υπηρεσιακών Συμβουλίων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 17:49

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

                                                                                                                Αθήνα 28 /7/2020
                                                                                                               Αριθμ. Πρωτ.:149

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Και πάλι παράτυπα έχει συμπεριλάβει τους Γενικούς Διευθυντές
στους εκλογικούς καταλόγους των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

 

Εδώ και χρόνια, κάθε φορά την εποχή που γίνεται η προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας έχουμε σε κάποιες Περιφέρειες τις ίδιες διαπιστώσεις, τα ίδια λάθη, που πλέον μόνο σκοπιμότητες, μπορεί να σημαίνουν…
Αναφερόμαστε στη σύνταξη των εκλογικών καταλόγων των υπαλλήλων, που έχουν το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» για τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων (μονίμων και ΙΔΑΧ) στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Παρότι το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο είναι σαφές, παρότι και η φετινή εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών ξεκαθαρίζει ότι οι προϊστάμενοι των Γενικών Διευθύνσεων που έχουν επιλεγεί ή έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84 - 86 του Υπαλληλικού Κώδικα ή έχουν τοποθετηθεί βάσει ειδικών διατάξεων δεν υπάγονται στις αρμοδιότητες των Υπηρεσιακών Συμβουλίων του άρθρου 159 του Υ.Κ. και επομένως δεν πρέπει να περιληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους των υπαλλήλων, στην Περιφέρεια Ηπείρου έχουν συμπεριληφθεί.
Συγκεκριμένα έχουν συμπεριληφθεί πέντε προϊστάμενοι των Γενικών Διευθύνσεων: Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών, Οικονομικών Υπηρεσιών και Εσωτερικής Λειτουργίας, Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Ανάπτυξης, Μεταφορών & Επικοινωνιών.
Είναι γνωστό εξάλλου σε όλους, ότι μόνον όσοι προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων έχουν τοποθετηθεί βάσει των διατάξεων περί αναπλήρωσης προϊσταμένων (άρθρο 87 Υ.Κ.) και διατηρούν την θέση του προϊσταμένου Δ/νσης εξακολουθούν να υπάγονται στο Υ.Σ. του άρθρου 159 του Υ.Κ. και επομένως έχουν το δικαίωμα να είναι στον συγκεκριμένο εκλογικό κατάλογο.
Οι δικαιολογίες, που ακούγονται ότι δεν θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία δεν έχουν καμία ισχύ…
Μετά τα παραπάνω θεωρούμε υποχρέωση της αρμόδιας υπηρεσίας να προχωρήσει στις αναγκαίες διορθώσεις των εκλογικών καταλόγων, αμέσως, πριν την οριστικοποίηση, που προβλέπεται.


Π.Α.
1.Περιφέρεια Ηπείρου
α. Γραφείο Περιφερειάρχη
β. Γενική Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και Εσωτερικής Λειτουργίας
γ. Δ/νση Διοίκησης
2. Υπουργείο Εσωτερικών
α. Γραφείο Υπουργού
β. Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                            ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΕΠ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 17:45

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                                                 Αθήνα 28 /7/2020
                                                                                                               Αριθμ. Πρωτ.:148

 

                                                                         Προς
                                                                                                     Υπουργό Εσωτερικών

 

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΕΠ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

 

Με απανωτές ρυθμίσεις η κυβέρνηση της ΝΔ, πατώντας στο νόμο Βερναρδάκη έφερε «στα μέτρα της» τις διαδικασίες επιλογής των υπηρεσιακών στελεχών.
Ο νόμος 4369/2016 όρισε την συνέντευξη και την «αξιολόγηση». Οι νόμοι 4623/2019 και 4674/2020, όχι μόνο αύξησαν την μοριοδότηση αυτών των αδιαφανών και υποκειμενικών κριτηρίων σε βάρος των τυπικών προσόντων, της εργασιακής εμπειρίας και της προϋπηρεσίας , αλλά αφαίρεσαν και τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων από τα συμβούλια επιλογής προϊσταμένων (ΣΕΠ).
Με μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ρύθμιση καταργήθηκε η συμμετοχή των αιρετών των εργαζομένων στα ΣΕΠ και αντικαταστάθηκε με υπηρεσιακά στελέχη, τοποθετώντας μεταξύ άλλων και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της κάθε Περιφέρειας, δηλαδή τον μετακλητό υπάλληλο του Περιφερειάρχη.
Η αδιαφάνεια και οι σκοπιμότητες στο μεγαλείο τους!
Η ρύθμιση αυτή αποτυπώνει τις επιλογές των τελευταίων κυβερνήσεων που περιόρισαν τις αρμοδιότητες των υπηρεσιακών συμβουλίων και των αιρετών, που συμμετέχουν σε Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΥΣ) & ΣΕΠ και υποδηλώνει ότι κυβέρνηση, υπουργοί και Περιφερειάρχες δεν μπορούν ούτε να ανεχτούν την παρουσία των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων. Φοβούνται τις αποκαλύψεις των χειρισμών και των επιλογών τους, φοβούνται μήπως επιλεγούν σε θέσεις ευθύνης μη «ημέτεροι» υπάλληλοι.
Θεωρούμε την επαναφορά των δύο αιρετών στο ΣΕΠ, ως ελάχιστο δείγμα διαφάνειας και σεβασμού των διαδικασιών και στη κατεύθυνση αυτή ζητάμε την προώθηση σχετικής ρύθμισης.


Κοιν/ση
1. Υπουργείο Εσωτερικών
Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.
2. Κόμματα Βουλής

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                              ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΤΑΝ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 17:37

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710
                                                                                                                       Αθήνα 28/7/2020
                                                                                                                       Αριθμ. Πρωτ.:147

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΟΤΑΝ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

 

Ζητάμε να ανακληθεί η πειθαρχική δίωξη σε βάρος της συναδέλφισσας Μαρκέλλας Τσώτου, υπαλλήλου στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, που της επέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας εντελώς αυθαίρετα και αβάσιμα.
Αβάσιμα γιατί της επέβαλε πρόστιμο αποδοχών τεσσάρων ημερών, για «αναιτιολόγητη απουσία από την εργασία της», ενώ όπως και τα έγγραφα αποδεικνύουν η συναδέλφισσα απουσίαζε γιατί έδινε εξετάσεις στο Δημόσιο ΙΕΚ που σπουδάζει και γιατί στη συνέχεια εισήχθη σε νοσοκομείο.
Αυθαίρετα, γιατί ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας λειτούργησε με την εξουσία του πειθαρχικού προϊσταμένου της υπαλλήλου, ενώ δεν του ανήκει…
Αυθαίρετα, γιατί στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Περιφερειάρχης έχει μεταβιβάσει την πειθαρχική του αρμοδιότητα, ενώ αυτή είναι αμεταβίβαστη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Αυθαίρετα, γιατί η πειθαρχική ποινή απαιτεί τυπική «απολογία» του υπαλλήλου, απαιτεί πλήρη και αιτιολογημένη απόφαση επιβολής, στοιχεία, που δεν υφίστανται.
Αυθαίρετα, γιατί η περικοπή μισθού απαιτεί απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και τέτοια δεν υπάρχει.
Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί η πειθαρχική εξουσία να μετατρέπεται σε αυθαιρεσία, να επικρατεί η λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»…
Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί να τιμωρείται μια πολύτεκνη μάνα, που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, να ξεπεράσει εμπόδια και δυσκολίες και να ταιριάξει δουλειά, σπουδές, οικογενειακή και προσωπική ζωή.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάμε την ανάκληση της Πειθαρχικής ποινής που επιβλήθηκε στην συναδέλφισσα.
Π.Α.
1. Περιφερειάρχη Ηπείρου
2. Παρατάξεις Π.Σ. Ηπείρου
3. Υπουργείο Εσωτερικών
α. Γραφείο Υπουργού
β. Δ/νση Προσωπικού Τ.Α.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                 ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 02:52

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

                                                                                                                    Αθήνα 27 /7/2020
                                                                                                                   Αριθμ. Πρωτ.:146

                                                                                                                                                          Προς
                                                                                                                                                          Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

 

 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Θεωρούμε απαράδεκτο να εξακολουθείτε ως Περιφερειακή Αρχή να μην εφαρμόζετε τα προβλεπόμενα από τον ν. 3850/2010 "Κύρωση του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων" παρά τις διαμαρτυρίες των Συλλόγων εργαζομένων στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου, παρά τα δικά μας έγγραφα και την σχετική Εξώδικη Δήλωση της Ομοσπονδίας μας.
Είναι απαράδεκτο να παραμένει ακόμη ζητούμενο η παροχή υπηρεσιών Γιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου και μάλιστα να αξιοποιείται η κατάσταση αυτή για να μην παρέχονται τα προβλεπόμενα από την ΚΥΑ 87669/09-12-2019 (ΦΕΚ 4584/Β/13-12-2019) Μέσα Ατομικής Προστασίας, ιατρικές εξετάσεις, εμβολιασμούς κλπ.
Μετά τα παραπάνω θεωρούμε ότι η αρμόδια Δ/νση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας, στην οποία κοινοποιούμε το παρόν χρειάζεται να παρέμβει και να δώσει λύση.
Με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων δεν έχει δικαίωμα να παίζει κανείς.

Κοιν/ση
1.ΣΕΠΕ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
2. Παρατάξεις Περιφερειακού Συμβουλίου

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                              ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 7 από 132

fotografies2 arxeio2

syndesmoi2 epikoinonia2

bottom

designed by FREEextra.com - contact to webmaster - Διαχείριση