.
ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 06 Ιούνιος 2017 05:05

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα 6/ 6 /2017

Αριθμ. Πρωτ.: 69

 

Προς

Συλλόγους μέλη μας

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της να προχωρήσει την αξιολόγηση παρά την συντριπτική  αντίθεση των εργαζομένων στους δημόσιους φορείς.

Κάνει πως δεν καταλαβαίνει, η αρμόδια υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης την απόφασή μας για ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση και τροποποιεί αυθαίρετα τις προβλεπόμενες προθεσμίες.

Δεν μας παραξενεύει, το ίδιο έκανε και ο προκάτοχός της Μητσοτάκης, όταν είδε ότι σύσσωμοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πετάνε στο καλάθι των αχρήστων το νόμο του…

Η απόφασή μας, όπως αυτή διατυπώθηκε στο από 1-4-2017 έγγραφό μας (αρ. πρωτ. 37) είναι ισχυρή και αποτυπώνει την επιχειρηματολογία μας και την θέλησή μας να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην ΑΠΟΧΗ από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Ήδη σε αρκετές Περιφέρειες, που επιδόθηκαν τα φύλλα της αξιολόγησης στους εργαζόμενους από την έναρξη της φετινής διαδικασίας, σε συντρηπτική πλειοψηφία παραδώθηκαν στους Συλλόγους.

Στον ίδιο δρόμο βρίσκονται και οι Σύλλογοι στις Περιφέρειες εκείνες, που τώρα επιδίδουν στους συναδέλφους τα φύλλα της αξιολόγησης.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, γιατί δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση, στους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους να δίνουν «bonus» μισθολογικά κλιμάκια σε όποιο εργαζόμενο θέλουν. Να πληρωνόμαστε διαφορετικά εργαζόμενοι στο ίδιο γραφείο, με τα ίδια προσόντα και την ίδια προϋπηρεσία.

Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, γιατί δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση, στους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους να προωθούν μισθολογικά και βαθμολογικά όποιον εργαζόμενο θέλουν,  «βαφτίζοντας» όποιες θέσεις εργασίας θέλουν ως ιδιαίτερης σημασίας!!!

Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, γιατί δεν θέλουμε να συνυπογράψουμε την απόλυση κανενός συναδέλφου.

 

Αντιδρούμε τώρα, γιατί δεν θέλουμε να συμβάλλουμε στον διαχωρισμό και την διάσπαση των εργαζομένων, στις ατομικές συμβάσεις εργασίας.

 

Αξιοποιούμε την πείρα, από την ακύρωση της αξιολόγησης Μητσοτάκη.

Μπλοκάρουμε και τώρα την αξιολόγηση του νόμου Βερναρδάκη.

 

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ

 

Με μαζικές διαδικασίες και συλλογικό αγώνα

προχωράμε απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.

Κοιν/ση

1.ΕΝΠΕ

2. ΥΠΕΣ

3. Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

4.ΑΔΕΔΥ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 31-5-2017 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 06 Ιούνιος 2017 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα  6/6/2017

Αριθμ. Πρωτ.:68

 

Προς

Συλλόγους-μέλη μας

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 31-5-2017

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017, με παρόντα τα  10 από τα 13 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Πατουλιά Θανάση, Σταμκοπούλου Νατάσα, Παπαλεξίου Έφη, Μάρκου Χρήστο, Βαζούρα Δημήτρη, Τζάκο Αντώνη, Ασημακόπουλο Ανδρέα, Ηλιόπουλο Στέργιο, συνήλθε σε συνεδρίαση, στη Λαρισα, σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, με θέματα:

1. Εξελίξεις  του προηγούμενου διαστήματος και οι παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων. Εργασιακά προβλήματα, 4ο μνημόνιο και εργασιακά (παράλληλα καθήκοντα, διάθεση υπαλλήλων σε άλλους φορείς, Οργανισμοί, υποστελέχωση, αξιολόγηση, εξετάσεις οδήγησης, αποζημίωση γεωτεχνικών για παρελθόντα έτη κλπ). Προσδιορισμός του προγράμματος δράσης και των κινητοποιήσεων.

2. Οικονομικά – Φορολογικά.

3. Διάφορα

Μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

 1. Εξειδίκευσε την από 27-4-2017 Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου για Πρόγραμμα κινητοποιήσεων τον Ιούνη, με όλα τα Σωματεία των Περιφερειών, με συντονισμό και δράσεις ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας τα αιτήματά μας, όπως με πλήθος ανακοινώσεων έχουμε καταθέσει και τα οποία με την ψήφιση του 4ου Μνημονίου και τον νέο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ που έρχεται όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά συνεχώς οξύνονται.

 2. Να προχωρήσει σε κάθε ενέργεια (εκτός από την αποστολή του ΕΞΩΔΙΚΟΥ) προκειμένου να σταματήσει το «τσουνάμι» ανάθεσης «παράλληλων καθηκόντων» στους συναδέλφους από τις Περιφερειακές Αρχές. Να αποστείλει και σχετικές επιστολές όπου χρειάζεται (πχ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου).

 3. Εκτίμησε την υλοποίηση της απόφασης για την ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση, που στις περισσότερες Περιφέρειες – Περιφερειακές Ενότητες αγγίζει ήδη ποσοστά πάνω από 80%. Να βγάλει και νέο κείμενο ανακοίνωσης για την αξιολόγηση.

 4. Να προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασης για ΑΠΟΧΗ από το έργο των εξετάσεων οδήγησης μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας (από τις 12/5), σε περίπτωση που δεν ψηφιστεί η τροπολογία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για  εξάμηνη παράταση.

 5. Να ζητήσει την κατάργηση της εξαίρεσης των παιδιών των υπαλλήλων των Περιφερειών από τα Προγράμματα ΕΣΠΑ (στο πλαίσιο του Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής κλπ) και να δημιουργηθούν σύγχρονοι Δημόσιοι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ποου να καλύπτουν δωρεάν όλα τα παιδιά όλων των εργαζομένων και όλων των λαϊκών οικογενειών.

 6. Να ζητήσει από την κυβέρνηση να μην επιβάλει στα λαϊκά στρώματα και ιδιαίτερα στους αγρότες το νέο χαράτσι για το νερό, το λεγόμενο “περιβαλλοντικό” τέλος.

 7. Να καταθέσει τροπολογία στα κόμματα της Βουλής (πλην ΧΑ) για την πληρωμή των δεδουλευμένων των γεωτεχνικών από ελέγχους προηγούμενων χρόνων. Να πάρει μέτρα αντιμετώπισης των πιέσεων που ασκούνται σε συναδέλφους για να σταματήσουν την αποχή, που πραγματοποιούν από εργασία εκτός ωραρίου εργασίας (υπερωρίες και εξαιρέσιμες ημέρες).

 8. Να βγάλει ανακοίνωση, που να παρουσιάζονται εκλαϊκευμένα τα μέτρα, που φορτώνει στις πλάτες του λαού το 4ο Μνημόνιο (ν.4472/19-5-2017).

 9. Να συγκεντρώσει την εικόνα για τις τροποποιήσεις των Οργανισμών όλων των Περιφερειών.

10. Πήρε απόφαση συμμετοχής στο Διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 24 Ιούνη και την Κυριακή 25 Ιούνη 2017, πρωτοβουλίας που ξεκίνησε από συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και έχει ήδη πάρει ευρύτερες διαστάσεις, μιας και ακουμπάει στις ανησυχητικές εξελιξεις για τους λαούς της περιοχής.

11. Προχώρησε σε εκτίμηση της απεργίας στις 17 Μάη, συζήτησε για τις αιτίες που οδηγούν συναδέλφους να απέχουν από τις κινητοποιήσεις και αποφάσισε στη λήψη πρωτοβουλιών, για το ξεπέρασμά τους. Το Δ.Σ. θα  επεξεργαστεί επιστολή προς όλους τους συναδέλφους για τη σημασία της απεργίας και το μονόδρομο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, ανοίγοντας «μέτωπο» σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης, ενάντια στη λογική που μας θέλει «υπομονετικούς» και «υποταγμένους» στην αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική κυβερνήσεων και «θεσμικών» τους εταίρων, θα προσπαθήσει σε συνεργασία με συναδέλφους να φτιάξει σχετικό video  κλπ.

12. Εγκρίθηκαν  δαπάνες που έχουν εκτελεστεί καθώς και προώθηση μέτρων αναβάθμισης του site της Ομοσπονδίας, αλλαγής server και αγοράς τεχνικού εξοπλισμού για την υλοποίηση της απόφασης μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης των πρακτικών των συνεδριάσεων.

Για όσα ζητήματα απαιτούνται θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα   2/6 /2017

Αριθμ. Πρωτ.: 67

 

Προς

1. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

2. Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

 

Να δώσετε «εντολή» στην Κυβέρνηση και όχι στους υπαλλήλους Γεωτεχνικούς

 

Καταγγέλλουμε την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας με την οποία «εντέλλει» τους Γεωτεχνικούς της Π.Ε. Ημαθίας να συμμετέχουν σε φυτοϋγειονομικούς ελέγχους σε ημέρες και ώρες μη εργάσιμες, αποσιωπώντας ότι οι συνάδελφοι αποφάσισαν να απέχουν επειδή δεν πληρώνονται για την εκτός ωραρίου εργασία τους, στην Π.Ε. Ημαθίας από το 2015 ενώ σε άλλες από το 2011.

 Αντί η Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να απαιτήσει να λυθεί το πρόβλημα από την κυβέρνηση και να ψηφιστεί στη Βουλή η σχετική τροπολογία που προώθησε η ΟΣΥΑΠΕ (Α.Π. 60/29-5-2017), προτιμά να δείξει την πυγμή της στους εργαζόμενους εκφοβίζοντας τους και να τους επιβάλλει αυταρχικά να συνεχίσουν να εργάζονται απλήρωτοι υπερωρίες και να χρηματοδοτούν «από την τσέπη τους» τα έξοδα μετακίνησής τους στους τόπους ελέγχων.

Καλούμε τους συναδέλφους μαζικά να μην φοβηθούν και να μην εφαρμόσουν στην  πράξη την απαράδεκτη απόφαση της  Διοίκησης μέχρι να βρεθεί λύση για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή της Κεντρικής Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας ιδιαίτερα να ανακαλέσει την με αριθμό 221686/1019/2-6-2017 Απόφαση του.

Δεν έχετε δικαίωμα να απαιτείτε από τους εργαζόμενους να δουλεύουν και να μην πληρώνονται.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν την ανακαλέσετε, σας γνωρίζουμε, πως θα προχωρήσουμε σε κάθε παραπέρα ενέργεια, ώστε να προφυλάξουμε τους θιγόμενους συναδέλφους - μέλη των πρωτοβάθμιων Συλλόγων μας από την άμεση και ανεπανόρθωτη σημαντικότατη βλάβη στα έννομα συμφέροντά τους.-

Κοιν.:

Κόμματα Βουλής (πλην ΧΑ)

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα  1 /6 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:66

 

Προς

1.   Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

2.   Κόμματα Βουλής (πλην ΧΑ)

 

Κατατέθηκε τροπολογία για την πληρωμή των ελέγχων γεωτεχνικών

 

Με το αρ. πρωτ.60/29-5-2017 έγγραφό μας ζητήσαμε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τα κόμματα της Βουλής (πλην ΧΑ) να καταθέσουν και να ψηφίσουν τροπολογία, που να δίνει την δυνατότητα στις οικονομικές υπηρεσίες των Περιφερειών να ξεπεράσουν τεχνικά προβλήματα ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι συνάδελφοί μας γεωτεχνικοί τα δεδουλευμένα τους από το 2011 έως σήμερα, για ελέγχους που έχουν πραγματοποιήσει, εκτός ωραρίου των εργασίμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες δηλ. Κυριακές και αργίες.

Στο αίτημά μας αυτό ανταποκρίθηκαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Αθ. Βαρδαλής και Δ. Μανωλάκου και κατέθεσαν την συνημμένη τροπολογία – προσθήκη με αρ.1050/ειδ.170/1-6-2017, στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (Ε.Ε.) 2015/2376 και άλλες διατάξεις», το οποίο θα συζητηθεί την ερχόμενη βδομάδα.

Ζητάμε από τον αρμόδιο υπουργό να κάνει δεκτή την τροπολογία και να την εισάγει στο νομοσχέδιο και από τα κόμματα της Βουλής (πλην ΧΑ) να την στηρίξουν και να την ψηφίσουν.

Δεν μπορεί κυβέρνηση και Περιφερειάρχες να ζητάνε από τους συναδέλφους γεωτεχνικούς να εργάζονται και να μην αμείβονται, να μην δίνουν λύση στο ζήτημα πληρωμής των δεδουλευμένων τους.

Κοιν/ση

1. ΕΝΠΕ

2. Σύλλογοι-μέλη μας

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ «ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 00:00

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα   1/6 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:65

 

Προς

Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

κ. Πέτρο Τατούλη

 

Θέμα : Ανάκληση της απόφασή σας για ανάθεση «παράλληλων καθηκόντων.

 

Σε συνέχεια της αρ. πρωτ. 61/30-5-2017 ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που σας επιδόσαμε αρμοδίως, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό μας Συμβούλιο κατά την συνεδρίασή του στις 31-5-2017 αποφάσισε στην περίπτωση κατά την οποία δεν ανακαλέσετε αμέσως την 121551/27566/11-5-2017 Απόφασή σας να προχωρήσει σε κάθε παραπέρα ενέργεια, ώστε να προφυλάξει τους θιγόμενους συναδέλφους - μέλη των πρωτοβάθμιων Συλλόγων μας, από την άμεση και ανεπανόρθωτη σημαντικότατη βλάβη στα έννομα συμφέροντά τους.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 9 από 69

fotografies2 arxeio2

syndesmoi2 epikoinonia2

bottom

designed by FREEextra.com - contact to webmaster - Διαχείριση