.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Ιούλιος 2016 22:10

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

                                                                          Αθήνα, 6/7/2016

                                                                       Αριθμ. Πρωτ.: 32

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, στη Θεσσαλονίκη σύσκεψη των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα την οργάνωση της παρέμβασής μας για την ακύρωση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ. που αφορά την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ).

Παρόντων των μελών του Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ και αντιπροσωπειών των Συλλόγων Εργαζομένων Περιφέρειας Κ.Μ. (ΣΕΠΕΚΕΜ), ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ,  ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ και ενός μέλους της ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ συζητήθηκαν οι τροποποιήσεις που πέρασε κατά πλειοψηφία στον Οργανισμό η Περιφερειακή Αρχή (ΝΔ) και παρουσιάστηκαν οι επιπτώσεις που θα υπάρξουν αν υλοποιηθεί, στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Κοινή εκτίμηση όλων αποτελεί η προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής μέσα από τον Οργανισμό να ενσωματώσει αλλαγές που οδηγούν σε ένα «μικρό, ευέλικτο και επιτελικό κράτος», με Διευθύνσεις στην υπηρεσία των επιχειρηματικών ομίλων, μακριά από τα λαϊκά συμφέροντα. Ενισχύει την ανταποδοτικότητα και το χαράτσωμα των πολιτών, προωθώντας την εκχώρηση-ιδιωτικοποίηση αρμοδιοτήτων. Καταργεί Διευθύνσεις και Τμήματα και «αποδυναμώνουν» τις Περιφερειακές Ενότητες αξιοποιώντας την υποστελέχωση των υπηρεσιών και την «απαγόρευση» των προσλήψεων.  Προωθεί τη λογική του «μάνατζερ» για τα στελέχη Διοίκησης των υπηρεσιών και δε διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων της Περιφέρειας.

Ομόφωνα αποφασίσαμε να παρέμβουμε σε 2 επίπεδα α) κυρίως στο πολιτικο-συνδικαλιστικό και β) δευτερεύοντος στο νομικό. Εξιδεικευμένα λήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις :

 1. Η Ομοσπονδία και τα πρωτοβάθμια Σωματεία της Περιφέρειας Κ.Μ. να καταθέσουν τις εκτιμήσεις αυτές τεκμηριωμένα στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κ.Μ. - Αν. Μ.Θ., ζητώντας να μην προχωρήσει στην έγκριση αυτού του Οργανισμού.
 2. Τα πρωτοβάθμια Σωματεία να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις-Συγκεντρώσεις των εργαζομένων, με σκοπό την ολόπλευρη ενημέρωσή τους και την οργάνωση της έκφρασης της αντίθεσής τους.
 3. Να πραγματοποιηθούν συναντήσεις των Σωματείων με φορείς της περιοχής, που αντιλαμβάνονται τις αρνητικές επιπτώσεις από την τυχόν υλοποίηση της απόφασης αυτής.
 4. Να εκδοθούν στοχευμένες ανακοινώσεις, που θα απευθύνονται στους μικρούς αγροκτηνοτρόφους για τα ζητήματα, που τους αφορούν από την κατάργηση Τμημάτων και Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας και  Κτηνιατρικής καθώς και στις λαϊκές οικογένειες για τα ζητήματα της υποβάθμισης-εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας.
 5. Να εκδοθούν Δελτία Τύπου και να γίνουν Παρεμβάσεις και Παραστάσεις Διαμαρτυρίας σε Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες κλπ.
 6. Να προχωρήσουμε σε κατάθεση σχετικής προσφυγής (αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής εκτέλεσης) στην περίπτωση, που δεν καταφέρουμε με την δράση μας να ανακληθεί η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και εγκριθεί ο Οργανισμός από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Τέλος το Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ και οι εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων Σωματείων, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης πραγματοποιήσαμε Παράσταση Διαμαρτυρίας στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κ.Μ.-Αν.Μ.Θ. κ. Νικήτα Φραγκεσκάκη, όπου τον ενημερώσαμε για τις αποφάσεις μας και του ζητήσαμε να μην προχωρήσει στην έγκριση του Οργανισμού.-

 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016 22:32

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα:6977432661

 

Αθήνα 30-6-2016

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ  ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο αγώνα των εργαζομένων  των εταιρειών ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, που βρίσκονται αντιμέτωποι με την απειλή της ανεργίας και της απληρωσιάς.

Στηρίζουμε τα αιτήματά τους, όπως αυτά εκφράζονται από τις Επιτροπές Αγώνα και τα Κλαδικά τους Σωματεία για διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, για να ικανοποιηθούν με απόλυτη προτεραιότητα πρώτα οι απαιτήσεις των εργαζομένων κι όχι των τραπεζών κλπ, για να μην απολυθεί κανείς, να μην εξαναγκαστεί σε παραίτηση ή οικειοθελή αποχώρηση, για να μην οδηγηθούν στην ανεργία 12.000 εργαζόμενοι.

Ενώνουμε τη φωνή μας στο αίτημα για σταθερή δουλειά, με δικαιώματα, για κάλυψη των σύγχρονων αναγκών όλων των λαϊκών στρωμάτων και των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για μέτρα προστασίας όλων των ανέργων.

Καλούμε τα Σωματεία, μέλη της ΟΣΥΑΠΕ να προσφέρουν πολύμορφη στήριξη στους εργαζόμενους των εταιρειών ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                        ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

 
Ανάκληση της αριθμ. 20/14-6-2016 Απόφασης ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 14:43

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.osyape.gr

Αθήνα, 23/6/2016

Αριθμ. Πρωτ. 26

               ΠΡΟΣ : ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Θέμα : Ανάκληση της αριθμ. 20/14-6-2016 Απόφασης ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ από κάθε Επιτροπή που σχετίζεται με το έργο των εξετάσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΥΑΠΕ, μετά την ψήφιση της «περιβόητης» τροπολογίας για την αποζημίωση των συναδέλφων που μετέχουν στο έργο των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών, κρατώντας τις ενστάσεις του για τα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, ανακαλεί την υπ. αριθμ.  20/14-6-2016 Απόφασης ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ από κάθε Επιτροπή που σχετίζεται με το έργο των εξετάσεων.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Χρειάζεται να «κρατήσουμε» στο μυαλό μας ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν παραιτήθηκε   από την επιλογή της να ιδιωτικοποιήσει εμμέσως – πλην σαφώς την αρμοδιότητα αυτή, μέσα από το δρόμο των λεγόμενων πιστοποιημένων φορέων και του «μητρώου ελεγκτών». Εξάλλου για αυτό έβαλε στην τροπολογία «μεταβατικό διάστημα» έως τις 30-5-2017.

Είναι σίγουρο ότι το χρονικό αυτό διάστημα του ενός έτους θα χρησιμοποιηθεί μέχρι να στηθεί ιδιωτικός φορέας πλήρους εκμετάλλευσης των εξετάσεων δοκιμασίας προσόντων υποψηφίων οδηγών. Υπολογίζεται  πως ο τζίρος όλου αυτού του συστήματος ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια. μέσα και από τα παράβολα που πληρώνουν οι πολίτες υπέρ του κρατικού προϋπολογισμού και κατα συνέπεια πολλοί προσβλέπουν στην επικερδή ιδιωτικοποίησή του. 

Για αυτό καθώς και για το γεγονός ότι εξαίρεσαν από την προβλεπόμενη εως τις 31-12-2015 αποζημίωση του βοηθητικού έργου περίπου 1.000 συναδέλφους που υπηρετούν σε Δ/νσεις Μεταφορών αλλά και σε άλλες υπηρεσίες και εργάζονταν εκτός ωραρίου εργασίας για την ολοκλήρωση της έκδοσης αδειών οδήγησης, χρειάζεται με αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την οριστική λύση του ζητήματος, να διεκδικούμε  τις μισθολογικές και ασφαλιστικές μας απώλειες.

Μετά τα παραπάνω το Διοικητικό Συμβούλιο ανακαλεί την αριθμ. 20/14-6-2016 Απόφαση ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ από κάθε Επιτροπή που σχετίζεται με το έργο των εξετάσεων.-

                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                             ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
Συμμετοχή των παιδιών των υπαλλήλων των Περιφερειών σε Παιδικούς Σταθμούς PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 14:39

 

                                                     Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

                      ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

                                             ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

                                   Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

                                                email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

                                                    www.osyape.gr

Αθήνα, 23/6/2016

Αριθμ. Πρωτ. 25

ΠΡΟΣ : 1. Υπουργό Εσωτερικών & Δ.Α.                                                                         

              κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη

                                                

             2. Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης

                 κ. Φωτίου Θεανώ

 

Θέμα: Η συμμετοχή των παιδιών των υπαλλήλων των Περιφερειών σε Παιδικούς Σταθμούς, που λειτουργούν με προγράμματα ΕΣΠΑ.

Όπως γνωρίζετε στα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ για  τη συμμετοχή παιδιού σε ιδιωτικό και δημόσιο Βρεφονηπιακό ή Παιδικό σταθμό, μπορούν να συμμετέχουν σχεδόν όλοι ΕΚΤΟΣ από τα παιδιά των οποίων οι μητέρες είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Γνωρίζετε επίσης ότι είναι ελάχιστες οι δημόσιες υπηρεσίες, που διαθέτουν βρεφονηπιακούς σταθμούς για τα παιδιά των υπαλλήλων, όπως η Βουλή και κάποια Υπουργεία, παρά το γεγονός ότι όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις θέλουν να εμφανίζονται ως «προστάτες» της μητρότητας..

Οι υπάλληλοι των Περιφερειών αν και έχουν τεράστιες μισθολογικές απώλειες, δεν εμπίπτουν ούτε στα «ειδικά κριτήρια», που εντάσσονται οι  δημοτικοί υπάλληλοι ώστε να μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς του Δήμου της περιοχής τους.

Παρ’  όλα αυτά συνεχίζεται η εξαίρεση για τις μητέρες μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους (επομένως και για τις μητέρες υπαλλήλους των Περιφερειών) για τη συμμετοχή των παιδιών τους σε προγράμματα ΕΣΠΑ για ιδιωτικούς και δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ανεξάρτητα μάλιστα άλλων κριτηρίων π.χ. οικονομικών.

Ζητάμε ενόψει της νέας ΚΥΑ που θα εκδώσετε για το θέμα αυτό, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, να καταργήσετε την εξαίρεση αυτή και να δώσετε την δυνατότητα  να συμπεριληφθούν και τα παιδιά των υπαλλήλων των Περιφερειών στα Προγράμματα αυτά.-

Κοιν/ση

                   1. Περιφερειάρχες της χώρας

                   2.  ΕΝ.Π.Ε.

                   3.  Σύλλογοι – μέλη ΟΣΥΑΠΕ

                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                             ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
Για την λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 14:19

 

                                     Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

                         ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

         Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

                      email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

                            www.osyape.gr

Αθήνα, 22/6/2016

Αριθμ. Πρωτ. 24

 

ΠΡΟΣ : 1. Υφυπουργό Εσωτερικών & Δ.Α.  κ. Μπαλάφα Ιωάννη

             2. Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Δ.Α.   κ. Βεναρδάκη Χριστόφορο

 

Για την λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι των Περιφερειών όλης της χώρας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις αυθαιρεσίες σας, στο ζήτημα της λειτουργίας των Υπηρεσιακών μας Συμβουλίων.

Πέρισυ μας βάλατε να κάνουμε εκλογές 18 Ιουλίου. Μας είχατε ξεχάσει πιο πριν…

Πέρισυ τα Υπηρεσιακά μας Συμβούλια συγκροτήθηκαν τέλη Ιουλίου, αρχές   

Αυγούστου.

Πέρισυ τα Υπηρεσιακά μας Συμβούλια σταμάτησαν να λειτουργούν 2 φορές πριν και  

μετά τις Εθνικές Εκλογές.

Φέτος σταμάτησαν να λειτουργούν από τις 27 Φεβρουαρίου, με ευθύνη της κυβέρνησής σας και του υπουργείου σας ειδικότερα, με την ψήφιση δηλαδή του ν. 4369/2016 (άρθρο 30). Από τότε και παρά την νέα τροπολογία που κάνατε στο άρθρο 30 με τον ν. 4389/16 (άρθρο 171) τα υπηρεσιακά συμβούλια δεν συγκροτήθηκαν.

Στις 2 Ιουνίου 2016 βγάλατε εγκύκλιο προς τους ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού, με την οποία τους ζητάτε  «να μην προβούν σε καμιά ενέργεια…, γιατί επίκειται νέα νομοθετική ρύθμιση». Και αντι της νέας νομοθετικής ρύθμισης βγάλατε με ημερομηνία 17 Ιουνίου εγκύκλιο για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων!!!

Ότι έχετε πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τις επιστολές μας είναι ολοφάνερο.

Δεν γνωρίζετε όμως ούτε όσα ορίζει το άρθρο 250 του ν. 3852 /2010 για τη θητεία των Συμβουλίων;  Ότι δηλαδή «Τα μέλη των συμβουλίων του παρόντος και του προηγούμενου άρθρου ορίζονται για θητεία δύο (2) ετών, που αρχίζει την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους από τον ορισμό τους.»;

Αποφασίστε θα κάνουμε εκλογές κάθε χρόνο ή κάθε δύο χρόνια;

Θα ρυθμίσετε νομοθετικά το θέμα για να ξαναλειτουργήσουν τα υπηρεσιακά ή θα συνεχίσετε να μπλοκάρετε  εκατοντάδες αιτήματα συναδέλφων μας, με το σταμάτημα που νομοθετήσατε;

Αποδεικνύεται και με αυτό το ζήτημα ότι εφαρμόζετε τους νόμους όταν θέλετε, όπου θέλετε και για όσο θέλετε….

Το καλοκαίρι του 2015 μας βάλατε να κάνουμε αρχαιρεσίες κατά καλόκαιρο, γιατί μας είχατε ξεχάσει…., φέτος αφού μας μπλοκάρατε για 5 μήνες, μας θυμηθήκατε!!!, «αγνοώντας» όμως επί της ουσίας τι είναι οι Περιφέρειες. 

Απαιτούμε :

 • Να συγκροτηθούν αμέσως τα Υπηρεσιακά Συμβούλια σε όλες τις Περιφέρειες.
 • Να γίνει ρύθμιση με την οποία όλα τα εκκρεμή αιτήματα των συναδέλφων, που θα δικαιωθούν και παράγουν οικονομικά αποτελέσματα, θα ανατρέχουν από την ημερομηνία της αίτησης.
 • Να γίνει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία :
 • Η διεξαγωγή της εκλογής των αιρετών εκπροσώπων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα γίνεται εργάσιμη ημέρα όπως σε όλους τους ΟΤΑ α΄βαθμού.
 • Η εκλογική διαδικασία θα γίνεται  με κάλπες ταυτόχρονα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
 • Θα καταργηθεί η επιστολική ψήφος για όλους τους εργαζόμενους (αποσπασμένους), που εργάζονται εντός της Περιφέρειας.
 • Θα διευρύνεται το δικαίωμα  εκλογής σε όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα από το βαθμό, που κατέχουν.
 • Η διάρκεια της θητείας των αιρετών που εκλέχτηκαν το 2015 να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβρη 2017, μιας και η λειτουργία αυτών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων έχει διακοπεί πολλάκις και ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ προβλέπει διετή θητεία.
 • Τέλος να προβλέψετε νομοθετικά και την συμμετοχή εκπροσώπου της ΟΣΥΑΠΕ στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο όταν συζητείται θέμα που αφορά υπάλληλο των Περιφερειών.-

Κοιν/ση

 1.           Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α.
 2.           Περιφερειάρχες της χώρας
 3.           ΕΝ.Π.Ε.
 4.           Σύλλογοι – μέλη ΟΣΥΑΠΕ

                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                             ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο81828384858687888990ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 82 από 123

fotografies2 arxeio2

syndesmoi2 epikoinonia2

bottom

designed by FREEextra.com - contact to webmaster - Διαχείριση