.
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020 ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2020 22:59

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                Αθήνα 29 /4/2020
                                                                              Αριθμ. πρωτ.:120

 

 

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ

 

Από την Πρωτομαγιά του 1886, όταν οι εργάτες του Σικάγο έχυναν το αίμα τους για το 8ωρο, η άρχουσα τάξη βρίσκεται σε έναν διαρκή «πόλεμο» ενάντια στην εργατική τάξη. Το καπιταλιστικό σύστημα σπαράσσεται από διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, που πάντα φορτώνονται στις πλάτες των εργαζομένων για να προφυλαχτούν τα κέρδη των μεγάλων ομίλων.

Σήμερα, στο όνομα της αντιμετώπισης των συνεπειών του νέου κορονοϊού, πριν δέκα χρόνια λόγω της συσσώρευσης κρατικού χρέους…
Η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να περάσει με ΠΝΠ όλη την αντεργατική ατζέντα των μεγάλων επιχειρήσεων, πλήττοντας τα όποια εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει…

Το ταξικό μήνυμα της Πρωτομαγιάς είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!
Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δουλειά, ζωή, με δικαιώματα, για δημόσια υγεία, παιδεία και υποδομές με βάση την εποχή μας και τις ανάγκες μας.

Τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά. Μετέχουμε στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές εκδηλώσεις των Σωματείων με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, καθώς και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                          ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2020 14:36

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.osyape.gr
τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                        Αθήνα 15 /4/2020
                                                                      Αριθμ. Πρωτ.:119

 

 

                         Προς
                                                              1.Περιφερειάρχες της χώρας
                                                      2. Υπουργό Εσωτερικών

 

 

ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Κάθε χρόνο παρατηρούνται στις Περιφέρειες οι ίδιες απαράδεκτες καθυστερήσεις, στις προβλεπόμενες διαδικασίες έκδοσης των σχετικών εγκριτικών αποφάσεων καθιέρωσης αποζημίωσης εργασίας καθ’ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου, τόσο για τις απογευματινές ώρες όσο και για τις νυκτερινές, Κυριακές και εξαιρέσιμες, καθώς και η αποστολή αυτών για δημοσίευση αυτών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Δεν είναι βέβαια και λίγες οι περιπτώσεις Περιφερειακών Αρχών, που δεν εκδίδουν καθόλου τις σχετικές αποφάσεις «κλείνοντας τα μάτια» στις τεράστιες ανάγκες, που δημιουργούνται με την τραγική υποστελέχωση που υπάρχει σε όλες τις υπηρεσίες των Περιφερειών.

Η κατάσταση αυτή δυστυχώς και εν μέσω πανδημίας επαναλαμβάνεται και συνεχίζεται, αν και οι ανάγκες των υπηρεσιών είναι και έκτακτες και επείγουσες.
Αποτελεί πρόκληση, εργαζόμενοι συγκεκριμένων υπηρεσιών (∆ηµόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριµνας, Υγειονοµικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, Πολιτικής Προστασίας, Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής, ∆ιοικητικές/ Οικονοµικές Υπηρεσίες, Προµηθειών, Μισθοδοσία, Πληροφορικής κλπ) να καλούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, προκειμένου να τις διατηρήσουν σε πλήρη λειτουργία, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες τους αφορούν νευραλγικούς τομείς, κρίσιμους για την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, της δημόσιας υγείας, της μείωσης της διασποράς του κορονοϊού και της προστασίας του λαού.
Και οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και οι εγκύκλιοι του Υπουργείου Εσωτερικών και οι ίδιες οι αρμοδιότητες των Περιφερειών απαιτούν την συμμετοχή συγκεκριμένων υπηρεσιών και την σύμπραξη και την συνέργεια εργαζομένων των Περιφερειών, προκειμένου να υλοποιηθούν όλοι οι σχετικοί σχεδιασμοί τόσο στην λήψη μέτρων προστασίας του λαού από τους κινδύνους της πανδημίας, όσο και στην συνεισφορά τους στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού κλπ.
Παρόλα αυτά, ούτε τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας φρόντισαν σήμερα την εποχή των έκτακτων συνθηκών να απλοποιήσουν τις απαιτούμενες προβλεπόμενες διαδικασίες, ούτε αρκετές Περιφερειακές Αρχές δεν προχώρησαν σε έκδοση όλων των σχετικών αποφάσεων.
Ζητάμε :

1. Να εκδοθούν άμεσα τόσο για την απογευματινή υπερωριακή εργασία (μέχρι 120 ώρες το εξάμηνο), όσο και για τις νυχτερινές ώρες (μέχρι 96 ώρες το εξάμηνο και τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες (μέχρι 96 ώρες το εξάμηνο), με αναδρομική ισχύ, σύμφωνα με την ισχύουσα ρύθμιση (μετά από πρόταση της ΟΣΥΑΠΕ):
• Οι Αποφάσεις Περιφερειαρχών και να επιταχυνθούν οι δημοσιεύσεις τους σε ΦΕΚ για τους εργαζόμενους στις Δ/νσεις και τα Τμήματα της Πολιτικής Προστασίας, δεδομένου ότι δεν απαιτείται σχετική έγκριση από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης.
• Οι Αποφάσεις Περιφερειαρχών και οι Αποφάσεις των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και να επιταχυνθούν οι δημοσιεύσεις τους σε ΦΕΚ για τους υπόλοιπους εργαζόμενους των Δ/νσεων και Τμημάτων των Περιφερειών.
2. Να απλοποιηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εγκρίσεων για όλους τις υπηρεσίες των Περιφερειών (να μην απαιτείται έγκριση των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων κλπ).

Φτάνει πια η απλήρωτη δουλειά.
Δώστε λύσεις. Τα λόγια συμπάθειας δεν αρκούν.

 

Κοιν/ση
- ΕΝΠΕ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                         ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών Η ΣΩΤΗΡΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2020 17:32

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

 

                                                                           Αθήνα 13/4/2020

                                                                          Αριθμ. Πρωτ.:118

 

Προς

                                          Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου

                                                            Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών Η ΣΩΤΗΡΙΑ
                        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Γνωρίζουμε ότι η μάχη που δίνεται όλον αυτόν τον καιρό στα Νοσοκομεία της χώρας είναι μεγάλη, δύσκολη και απαιτητική.
Οι υγειονομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα, και προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να τα βγάλουν πέρα, να παλέψουν για τις ζωές των ασθενών τους, να προστατέψουν τις δικές τους ζωές και των συνανθρώπων τους, πολύ συχνά χωρίς τα απαραίτητα μέσα προστασίας.
Ως εργαζόμενοι στις Περιφέρειες ενώσαμε τη φωνή μας στις 7 Απρίλη με την ΟΕΝΓΕ, με τις Ενώσεις των Νοσοκομειακών Γιατρών της χώρας, με Σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και Φορείς και με ποικίλες δράσεις και κινητοποιήσεις επαναλάβαμε τις διεκδικήσεις μας, απέναντι στην πολιτική που αντιμετωπίζει την Υγεία ως εμπόρευμα:
 για μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών
 για πλήρη επίταξη κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας
 για άμεση κάλυψη με όλα τα αναγκαία Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
Γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις η αλληλεγγύη αποτελεί όπλο των εργαζομένων.
Γι αυτό θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς στην κάλυψη των ελλείψεων σε μέσα προστασίας των εργαζομένων, που τυχόν υπάρχουν ακόμα στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, χωρίς βέβαια να δικαιολογούμε ή να δίνουμε «άφεση αμαρτιών» στους υπεύθυνους όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που οδήγησαν το υγειονομικό μας σύστημα, τα νοσοκομεία και τις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας να έχουν τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, σε μέσα και εξοπλισμό, ζητάμε να μας ενημερώσετε εάν αντιμετωπίζετε ελλείψεις σε συγκεκριμένα είδη, που αφορούν σε μέσα προστασίας των υγειονομικών, τα οποία να μπορούμε να αγοράσουμε
προκειμένου να τους χορηγηθούν, γνωστοποιώντας βέβαια τις ακριβείς προδιαγραφές τους και τους τυχόν προμηθευτές τους. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε παραπέρα διευκρίνηση.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                              ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2020 17:19

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                 Αθήνα 13/4/2020

                                                                                Αριθμ. Πρωτ.:117

 

 

Προς

                                                 Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς
                                        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Γνωρίζουμε ότι η μάχη που δίνεται όλον αυτόν τον καιρό στα Νοσοκομεία της χώρας είναι μεγάλη, δύσκολη και απαιτητική.
Οι υγειονομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα, και προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να τα βγάλουν πέρα, να παλέψουν για τις ζωές των ασθενών τους, να προστατέψουν τις δικές τους ζωές και των συνανθρώπων τους, πολύ συχνά χωρίς τα απαραίτητα μέσα προστασίας.
Ως εργαζόμενοι στις Περιφέρειες ενώσαμε τη φωνή μας στις 7 Απρίλη με την ΟΕΝΓΕ, με τις Ενώσεις των Νοσοκομειακών Γιατρών της χώρας, με Σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και Φορείς και με ποικίλες δράσεις και κινητοποιήσεις επαναλάβαμε τις διεκδικήσεις μας, απέναντι στην πολιτική που αντιμετωπίζει την Υγεία ως εμπόρευμα:
 για μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών
 για πλήρη επίταξη κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας
 για άμεση κάλυψη με όλα τα αναγκαία Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
Γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις η αλληλεγγύη αποτελεί όπλο των εργαζομένων.
Γι αυτό θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς στην κάλυψη των ελλείψεων σε μέσα προστασίας των εργαζομένων, που τυχόν υπάρχουν ακόμα στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, χωρίς βέβαια να δικαιολογούμε ή να δίνουμε «άφεση αμαρτιών» στους υπεύθυνους όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που οδήγησαν το υγειονομικό μας σύστημα, τα νοσοκομεία και τις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας να έχουν τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, σε μέσα και εξοπλισμό, ζητάμε να μας ενημερώσετε εάν αντιμετωπίζετε ελλείψεις σε συγκεκριμένα είδη, που αφορούν σε μέσα προστασίας των υγειονομικών, τα οποία να μπορούμε να αγοράσουμε προκειμένου να τους χορηγηθούν, γνωστοποιώντας βέβαια τις ακριβείς
προδιαγραφές τους και τους τυχόν προμηθευτές τους. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε παραπέρα διευκρίνηση.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                 ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2020 17:16

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                       Αθήνα 13/4/2020

                                                                                    Αριθμ. Πρωτ.:116

 

 Προς

                                                          Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης

                                        Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Γνωρίζουμε ότι η μάχη που δίνεται όλον αυτόν τον καιρό στα Νοσοκομεία της χώρας είναι μεγάλη, δύσκολη και απαιτητική.
Οι υγειονομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα, και προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να τα βγάλουν πέρα, να παλέψουν για τις ζωές των ασθενών τους, να προστατέψουν τις δικές τους ζωές και των συνανθρώπων τους, πολύ συχνά χωρίς τα απαραίτητα μέσα προστασίας.
Ως εργαζόμενοι στις Περιφέρειες ενώσαμε τη φωνή μας στις 7 Απρίλη με την ΟΕΝΓΕ, με τις Ενώσεις των Νοσοκομειακών Γιατρών της χώρας, με Σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και Φορείς και με ποικίλες δράσεις και κινητοποιήσεις επαναλάβαμε τις διεκδικήσεις μας, απέναντι στην πολιτική που αντιμετωπίζει την Υγεία ως εμπόρευμα:
 για μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών
 για πλήρη επίταξη κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας
 για άμεση κάλυψη με όλα τα αναγκαία Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
Γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις η αλληλεγγύη αποτελεί όπλο των εργαζομένων.
Γι αυτό θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς στην κάλυψη των ελλείψεων σε μέσα προστασίας των εργαζομένων, που τυχόν υπάρχουν ακόμα στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, χωρίς βέβαια να δικαιολογούμε ή να δίνουμε «άφεση αμαρτιών» στους υπεύθυνους όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που οδήγησαν το υγειονομικό μας σύστημα, τα νοσοκομεία και τις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας να έχουν τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, σε μέσα και εξοπλισμό, ζητάμε να μας ενημερώσετε εάν αντιμετωπίζετε ελλείψεις σε συγκεκριμένα είδη, που αφορούν σε μέσα προστασίας των υγειονομικών, τα οποία να μπορούμε να αγοράσουμε προκειμένου να τους χορηγηθούν, γνωστοποιώντας βέβαια τις ακριβείς προδιαγραφές τους και τους τυχόν προμηθευτές τους.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε παραπέρα διευκρίνηση.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                       ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 2 από 122

fotografies2 arxeio2

syndesmoi2 epikoinonia2

bottom

designed by FREEextra.com - contact to webmaster - Διαχείριση