ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΠΑΕΚ_ΥΣ_2022

14/11/2022

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων για το υπηρεσιακό συμβούλιο της ΠΚΜ. έληξαν δίνοντας στην ΠΑΕΚ μία έδρα τακτικού μέλους(1/2) και μία αναπληρωματικού (1/2)για τους μόνιμους υπαλλήλους, αλλά και μία έδρα τακτικού μέλους(1/2) και μία αναπληρωματικού (1/2) για τους ΙΔΑΧ υπαλλήλους.

Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι συνάδελφοί μας αναγνωρίζουν και εκτιμούν την όλη πορεία μας από την αρχή της λειτουργίας του υπηρεσιακού συμβουλίου μέχρι και σήμερα!!

Γιατί αυξήσαμε τα ποσοστά μας, ενώ ταυτόχρονα μικρύναμε τη διαφορά ψήφων από την πρώτη παράταξη(ΠΣΚΜ) και διευρύναμε τη διαφορά ψήφων από την τρίτη παράταξη (ΔΑΣ)!!

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με το πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής, αναγράφονται αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο.

Η ομάδα της ΠΑΕΚ, όλοι μαζί μία γροθιά ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε η αδέσμευτη, ακηδεμόνευτη και εμπεριστατωμένα έτοιμη να στηρίξει τις υποθέσεις των συναδέλφων φωνή, μέσα στο υπηρεσιακό συμβούλιο όπως και στο πειθαρχικό συμβούλιο!!

Θα φροντίσουμε επίσης να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του συλλογικού οργάνου με τις προτάσεις μας!

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους συναδέλφους των εφορευτικών επιτροπών και τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού που έβγαλαν εις πέρας μία δύσκολη και απαιτητική δουλειά ,με χαμόγελο και με καλή διάθεση, παρά τις μεγάλες δυσκολίες!

 

Η Γραμματεία της Π.Α.Ε.Κ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ