ΑΠΕΡΓΙΑ 11 ΜΑΡΤΗ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΜΑΖΙΚΑ-ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

                

 (οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)     

                                     

                                                                                                                                                                Αθήνα 9-3-2010

 

 

               Πάρε την υπόθεση της αντίστασης και της οργάνωσης

του αγώνα στα χέρια σου, πιο αποφασιστικά, πιο μαζικά, πιο δυναμικά.

 

 

 

 Η επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των συνοδοιπόρων της (ΝΔ & ΛΑΟΣ), η επίθεση κεφαλαίου & ΕΕ δεν έχει, ούτε πρόκειται να έχει σταματημό αν οι  εργαζόμενοι δεν γιγαντώσουν την αντίδρασή τους, αν δεν γυρίσουν την πλάτη τους στις συνδικαλιστικές ηγεσίες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να καμουφλάρουν το αποκρουστικό πρόσωπο της άγριας αντιλαϊκής πολιτικής, αν δεν συμπορευτούν με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί η ανακοίνωση των βάρβαρων μέτρων και τα παπαγαλάκια του κεφαλαίου μιλάνε για την αναγκαιότητα κι άλλων μέτρων…

Όμως τις μέρες αυτές ο καθένας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ πιστή στο δρόμο του κυβερνητικού συνδικαλισμού θεωρώντας τα μέτρα αναγκαία, καλεί τους εργαζόμενους με την τελευταία της ανακοίνωση να κινητοποιηθούν γιατί τα μέτρα αυτά είναι όπως λέει «…άδικα, αντικοινωνικά και αντιαναπτυξιακά μέτρα»!!! Έτσι αντί να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΜΕ για μεταφορά στις 5-3-10, μέρα ψήφισης των μέτρων, της 24ωρης προκηρυγμένης απεργίας για τις 16-3-10 προκήρυξε  3ωρη στάση εργασίας!!!

Η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας μας ούτε καν συνεδρίασε !!! (ψάχνει τα κουκιά της για να δει αν θα κάνει Συνέδριο…).

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, γύρνα την πλάτη σου:

  • Σ’ όλους όσους προσπαθούν να σε πείσουν ότι τα μέτρα είναι αναγκαία για το δικό σου καλό. Προσπαθούν να σου κρύψουν ότι τα μέτρα είναι αναγκαία για την εξασφάλιση και την αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
  • Σ’ όλους όσους προσπαθούν να σε φοβίσουν ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα και επομένως πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στην αποδοχή των αντιλαϊκών μέτρων ή την μη ύπαρξη χρημάτων για μισθούς και συντάξεις τους επόμενους μήνες. Δεν θέλουν να καταλάβεις ότι η χρεοκοπία αφορά τους εργαζόμενους κι όχι τα κέρδη της πλουτοκρατίας, που συνεχίζουν να αυξάνουν και σήμερα κι ας υπάρχει κρίση…
  • Σ’ όλους όσους προσπαθούν να σε παραπλανήσουν ότι μονόδρομος είναι η εκμετάλλευση της εργατικής δύναμης, της εργατικής παραγωγής, της δουλειάς σου. Θέλουν να σε πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος ανάπτυξης, να συσκοτίσουν τη δικιά μας πρόταση για ανάπτυξη με κριτήριο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και όχι την κερδοφορία.

 

 

                             Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 11 Μάρτη

                      Όλοι στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ του ΠΑΜΕ

 

 

 

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ