ΕΞΑΙΡΕΤ. ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που πήραμε σήμερα με e-mail και με ημερομηνία 18-11-2010, οι εργαζόμενοι, κυρίως στις ΝΕΛΕ, που  ασχολούνται με προγράμματα ενηλίκων και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, μπορούν να παραμείνουν στην αιρετή περιφέρεια και θα πρέπει μέχρι 21-11-2010 με πράξη του Νομάρχη να εγκριθεί το αίτημά τους.Οι εργαζόμενοι αυτοί έχουν υποβάλλει αίτημα να παραμείνουν στη περιφέρεια. Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι θα προβλεφθεί υπηρεσία δια βίου μάθησης στους Οργανισμούς που έχουν ήδη σταλεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για επεξεργασία.

Να σημειωθεί ότι σ΄αυτούς -τους τελικούς- Οργανισμούς που δεν μας  έχουν δώσει ακόμη από το Υπουργείο, (παρά τις καθημερινές οχλήσεις μας), δεν ξέρουμε αν  προβλέπεται υπηρεσία σχετική ανά Περιφερειακή Ενότητα (όπως ζήτησε η ΟΣΥΝΑΕ) ή θα υπάρχει μία υπηρεσία στη έδρα της Περιφέρειας, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός του Υπουργείου.

Την εγκύκλιο μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση: www.ypes.gr στη διαδρομή: Περιφερειακή Διοίκηση-Αυτοδιοίκηση/πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ/μετατάξεις/εγκύκλιοι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ