ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

12/11/2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με αγωνιστικές κινητοποιήσεις ξεκινά η Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε προκειμένου να ματαιώσει τις απολύσεις που επιβάλλονται στους εργαζόμενους των Περιφερειών της χώρας.

Η ενέργεια αυτή των απολύσεων ισοδυναμεί με κλείσιμο των Περιφερειών .

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην συνεργήσουν με τη συμμετοχή τους στους μηχανισμούς που συγκροτούνται με σκοπό την προώθηση των απολύσεων συναδέλφων μας είτε μονίμων, είτε με σύμβαση αορίστου χρόνου. Να επισημανθεί ότι οι συνάδελφοι αορίστου χρόνου, έχουν τα ίδια δικαιώματα και τα ίδια τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.

Στην περίπτωση που σε κάποια Περιφέρεια έχει ξεκινήσει από τις Διευθύνσεις Διοικητικού συλλογή στοιχείων για συναδέλφους αορίστου χρόνου – όπως μας καταγγέλθηκε- οι συνάδελφοι να προχωρήσουν άμεσα σε κάθε μορφής κινητοποίηση ώστε να μην σταλούν στοιχεία και καταστάσεις που αφορούν σύνθεση και απολύσεις προσωπικού.

 Καλούνται οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά:

1. Αύριο, Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012, στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας (12:00 έως τη λήξη του ωραρίου) και στη Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15) και ώρα 12:30, με κεντρικό μήνυμα: «Κανένας εργαζόμενος να μην απολυθεί! Κανένας συνάδελφος να μην συνεργήσει σε απόλυση συναδέλφου!»

2. Μεθαύριο, Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012, στην Πανεργατική Στάση Εργασίας (12:00 έως τη λήξη του ωραρίου), η οποία έχει προκηρυχθεί από Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Δράσης κατά των πολιτικών Λιτότητας. Η Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 13:00.

  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                             ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ                                                                  ΑΛΚΗΣ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ