ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 12/2/2013 & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

 

Συμμετέχουμε στη τρίωρη Παναττικής Στάση Εργασίας, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, που κήρυξε η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη συνεδρίαση της Τρίτης 5/2/2013,  από τις 8.00 έως τις 11.00 το πρωί.  

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Δ.Δ. να συμμετάσχουν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Δικαστηρίων (π. Σχολή Ευελπίδων) και να διαμαρτυρηθούν κατά της παραπομπής σε δίκη, 35 εργαζομένων-μελών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι στις 4 Φεβρουαρίου 2013, εισήλθαν στο Υπουργείο Εργασίας, απαιτώντας να δουν τον Υπουργό και να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους για τα απανωτά και ιδιαίτερα σκληρά μέτρα που λαμβάνει το Υπουργείο και η Κυβέρνηση, σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους που παραπέμπονται σε δίκη και καλεί το Υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του, να παρέμβει και να αποσύρει τις κατηγορίες που -καθώς φαίνεται- “κατασκευάστηκαν” σε βάρος των 35 συλληφθέντων.

Καλεί την Κυβέρνηση ν’ αλλάξει ρότα, να πάψει πια να θεωρεί μονόδρομο την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως να πάψει να δείχνει το πιο σκληρό και αυταρχικό της χαρακτήρα, εφαρμόζοντας πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και τραυματίζουν την ίδια τη Δημοκρατία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ