ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

 

Έξω οι φασίστες από τα σωματεία και τους Συλλόγους.

 

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί ναζιστικό, φασιστικό, αντικομμουνιστικό μόρφωμα, που έχει αποστολή το χτύπημα του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Στηρίζεται για το σκοπό αυτό, ποικιλόμορφα από το σύστημα, από το αστικό κράτος, από τη μεγαλοεργοδοσία.

Η ιδεολογία και η δράση της Χρυσής Αυγής είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων, αντίθετα στηρίζει τα συμφέροντα των καπιταλιστών.

Για το λόγο αυτό, η Χρυσή Αυγή:

  • ·         Απαιτεί να προχωρήσουν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και να απασχοληθούν στο δημόσιο οι άνεργοι, με μοναδική αμοιβή το πενιχρό επίδομα ανεργίας, δηλαδή με μεροκάματο 14 ευρώ την ημέρα!

 

  • ·         Στήνει γραφεία ευρέσεως εργασίας και καλεί τους εργοδότες να προσλάβουν άνεργους, με μεροκάματα πείνας των 18 ευρώ την ημέρα, ανασφάλιστους. Την ίδια στιγμή, καλεί τους εργοδότες να απολύσουν ξένους εργάτες, χύνοντας το δηλητήριο του εθνικισμού και της διαίρεσης των εργατών, με κριτήριο το χρώμα, την φυλή, τη θρησκεία.

 

  • ·         Χτυπά ανυπεράσπιστους ξένους εργάτες και την ίδια στιγμή δεν λέει κουβέντα για τα ξένα μονοπώλια, σαν αυτό της COSCO. Δεν λέει κουβέντα για τους έλληνες εφοπλιστές, που απαιτούν να πετάξουν έξω από τα καράβια τους έλληνες ναυτεργάτες με συγκροτημένα δικαιώματα και συνδικαλιστική εκπροσώπηση, για να προσλάβουν άλλους, αλλοδαπούς ή Έλληνες, με μισθούς πείνας, χωρίς ΣΣΕ, ασυνδικάλιστους.

 

  • ·         Διεκδικεί νέες φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο, όπως το εφοπλιστικό και χαιρετίζει «την εθνική προσφορά των εφοπλιστών στην Ελλάδα και στην εθνική οικονομία»! Να σημειωθεί ότι οι έλληνες εφοπλιστές, που κατέχουν την πρώτη θέση παγκόσμια, πληρώνουν ετήσια φορολογία μικρότερη από όσα πληρώνουν οι φουκαράδες μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα για ανανέωση των αδειών παραμονής τους! Είναι δε τόσο «πατριώτες» που σηκώνουν σημαίες ξένων χωρών, όπου απολαμβάνουν μηδενικής φορολογίας.

 

Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η ιδεολογία, οι θέσεις και η πρακτική της Χρυσής Αυγής στηρίζουν το σύστημα. Για το λόγο αυτό, δεν έχουν θέση στα σωματεία οι χρυσαυγίτες.

 

Έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε τον πραγματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής. Να πούμε τα πράγματα με  το όνομά τους!

 

Να αποκαλύψουμε τον αντιδραστικό ρόλο των αστικών κομμάτων, που ενισχύουν με κάθε τρόπο τον φασισμό.

 

Να αποκαλύψουμε τον αντιδραστικό ρόλο της Ε.Ε., που εξισώνει τον ναζισμό με τον κομμουνισμό, που επιτρέπει σε χώρες μέλη της Ε.Ε., να μπαίνουν οι ναζί στα σχολεία και να κάνουν μάθημα σε μικρά παιδιά (βλέπε Λετονία). Η εξίσωση κομμουνισμού-φασισμού αποτελεί επίσημη πολιτική της Ε.Ε. Για το λόγο αυτό, όρισε την 23η Αυγούστου σαν «ημέρα μνήμης των θυμάτων από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, από τον κομμουνισμό και το ναζισμό». Για το λόγο αυτό, μετέτρεψε την 9η Μάη, από ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών ενάντια στο ναζισμό (είναι η ημέρα που τελείωσε επίσημα ο Β’ παγκόσμιος Πόλεμος και υψώθηκε η σοβιετική σημαία στο Ράιχσταγκ), σε ημέρα της Ε.Ε.

 

Το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Όσο δυναμώνει το εργατικό-λαϊκό κίνημα, ο ταξικός του προσανατολισμός, θα απομονώνεται η επιρροή της Χρυσής Αυγής, θα αποκαλύπτεται στις συνειδήσεις των εργαζομένων.

 

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ