ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Η ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

Αθήνα 5/5/2016

Αριθμ. Πρωτ. 17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Η ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ

         Η αδιέξοδη μνημονιακή πολιτική, έχει εδώ και καιρό καταστεί  επικίνδυνη για το λαό και τους εργαζόμενους. Η κυβέρνηση, στην κατεύθυνση που της υποδεικνύεται από Ε.Ε. , ΕΚΤ, ΔΝΤ και ESM με το επαίσχυντο νομοσχέδιο «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας – Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού συστήματος – Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων» επιχειρεί βίαιη φοροεπιδρομή ενάντια στο λαό. Η ψήφισή του δε, με συνοπτικές διαδικασίες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 – 8 Μαΐου, υποδηλώνει το αυτονόητο, ότι επιχειρείται να πιαστεί ο λαός στον ύπνο, ενώ στην ουσία δεχόμαστε τη χειρότερη και πιο ύπουλη μνημονιακή επίθεση των τελευταίων χρόνων.

         Το Σ/Ν περιλαμβάνει σε αδρές γραμμές αύξηση του ΦΠΑ, των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα, των τελών κυκλοφορίας, μείωση του αφορολόγητου, επιπρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις  και πολλά ακόμη καταστροφικά για το λαό μέτρα συνολικού ύψους 5,4 δις, για την ολοκλήρωση της “αξιολόγησης” και την εξυπηρέτηση μονοπωλιακών συμφερόντων στην πλάτη του λαού.

          Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιβολή της αδιέξοδης και ολοένα πιο επιβαρυντικής και καταστροφικής αυτής πολιτικής. Είναι αδιανόητο να επιβάλλονται αυτής της έκτασης οι φορολογικές επιβαρύνσεις χωρίς καμία μέριμνα για την αναλογικότητα και την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών, ενώ παράλληλα μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, και καταστρέφεται το ασφαλιστικό σύστημα. Η κυβερνητική πολιτική βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση.

Πρέπει επειγόντως να ανατρέψουμε αυτή την αντισυνταγματική πολιτική .

 

  Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε εδώ και τώρα την απόσυρση του Νομοσχεδίου.

 

         ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Η ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ


         ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , στην Αττική : Παρασκευή 6 Μαΐου και ώρα 12 στην πλ. Κλαυθμώνος, και Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στο Σύνταγμα, ημέρα  συλλαλητηρίου της Εργατικής Πρωτομαγίας και ψηφοφορίας στη Βουλή για το Σ/Ν.

 

Θα δώσουμε ισχυρό μήνυμα αντίστασης στους δρόμους ! Υψώνουμε τη φωνή μας, διεκδικούμε τα δικαιώματά μας !

ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

AAA



 

 

         

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ