ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ & ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα 18/9/2016

Αριθμ. Πρωτ.: 84

 

ΠΡΟΣ

Συλλόγους – μέλη μας

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ε.

 

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Ελεγκτικής Επιτροπής,  μετά από την πρόσκληση της πλειοψηφούσας του πλειοψηφούντος συνδυασμού της Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως αναδείχτηκε από το 7ο Συνέδριο της ΟΣΥΑΠΕ, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, σε εφαρμογή του άρθρου 18 του καταστατικού της ΟΣΥΑΠΕ.

Κατά τη συνεδρίαση συγκροτήθηκε η Ελεγκτική Επιτροπή σε σώμα και προχώρησε στην εκλογή προέδρου. Για τη θέση του προέδρου τέθηκαν δύο υποψηφιότητες, από τη Θυμιανού Χρυσούλα και τον Καρούκη Χρήστο.

Κατά την ψηφοφορία η Θυμιανού Χρυσούλα έλαβε 3 ψήφους και ο Καρούκης Χρήστος έλαβε 2 ψήφους. Συνεπώς τη θέση του προέδρου της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΟΣΥΑΠΕ ανέλαβε η Θυμιανού Χρυσούλα με μέλη τους συναδέλφους Κοκοβιάδου Σωτηρία, Τζαλέρα Γεώργιο, Καρούκη Χρήστο και Μαλκάκη Ευάγγελο.

Ο πρώην πρόεδρος της Ε.Ε. παρέδωσε το βιβλίο πρακτικών και τη σφραγίδα της Ελεγκτικής Επιτροπής στη νέα πρόεδρο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον ταμία της ΟΣΥΑΠΕ συνάδελφο Στέργιο Ηλιόπουλο για τα βιβλία και παραστατικά που παρέλαβε από τον προκάτοχό του και η Ε.Ε. θεώρησε νέα μπλοκ αποδείξεων είσπραξης και πληρωμής για να είναι έτοιμα προς χρήση από τον ταμία.-

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ