ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα 21 /6 /2017

Αριθμ. Πρωτ.: 74

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

 

Φτάνει πια η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των εργαζομένων.

 

Η ΟΣΥΑΠΕ στηρίζει τον αγώνα χιλιάδων συμβασιούχων των Δήμων, που με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου απολύονται, ενώ υπάρχει η απειλή της μη πληρωμής των δεδουλευμένων τους αλλά ακόμα και η επιστροφή των ήδη δεδουλευμένων

Καταγγέλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ενώ για μήνες κορόιδευε τους συμβασιούχους «πως θα βρεθεί λύση», τώρα επικαλείται το σύνολο των αντεργατικών νόμων που όλες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του κεφαλαίου μέχρι σήμερα ψήφισαν για να δικαιολογηθεί.

Ανοίγει το δρόμο έτσι για να περάσουν οι υπηρεσίες καθαριότητας αλλά και άλλες (πχ φύλαξη, πράσινο) στα χέρια των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, καθώς έχει αφήσει ανέγγιχτη τη νομοθεσία που δίνει το δικαίωμα στους δημάρχους να ιδιωτικοποιούν αυτές τις υπηρεσίες με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού.

Η κυβέρνηση να σταματήσει να παίζει ένα στημένο παιχνίδι εξαπάτησης των εργαζομένων. Το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή δεν παζαρεύεται.

  • Καμία απόλυση συμβασιούχου
  • Νομοθετική ρύθμιση για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Καμιά απόλυση, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ