Απαιτούμε τώρα λύσεις στα οξυμένα προβλήματα των υπαλλήλων της Π.Ε. Κυκλάδων

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα   17/12 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:129

 

Προς

Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου

α. Γραφείο Περιφερειάρχη

β. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου

γ. Παρατάξεις Περιφερειακού Συμβουλίου

 

Απαιτούμε τώρα λύσεις στα οξυμένα προβλήματα των υπαλλήλων της Π.Ε. Κυκλάδων

 

Υποστελέχωση, αυθαίρετες «μετακινήσεις», διοικητικές αυθαιρεσίες της Περιφερειακής Αρχής, απληρωσιά, αυταρχισμός και απαξίωση συναδέλφων και υπηρεσιών είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλαδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας όχι μόνο συμπαραστέκεται στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του Συλλόγου των υπαλλήλων της ΠΕ Κυκλάδων, αλλά απαιτεί να σταματήσει αυτή η κατάσταση και να δοθούν λύσεις.

Το ελάχιστο που έχει να κάνει η Περιφερειακή Αρχή είναι να συζητήσει με το Σύλλογο και να θέσει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νότιου Αιγαίου τα προβλήματα.

Ζητάμε:

• Να σταματήσουν οι «αυθαίρετες» μετακινήσεις υπαλλήλων, να παρθούν μέτρα για την άμεση πληρωμή των οδοιπορικών και των εκτός έδρας κινήσεων, να καλυφτούν όλα όσα δικαιούνται οι συνάδελφοι σε αυτή τη νησιωτική περιοχή, όπως επίδομα στέγασης, χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας κ.α.

• Να σταματήσουν ο αυταρχισμός και οι αυθαιρεσίες της Περιφερειακής Αρχής, που έχουν γίνει κραυγαλέες με την απαξίωση συναδέλφων, με την ουσιαστική και αναίτια αδρανοποίησή τους, με την αφαίρεση καθηκόντων τους, με το πέταμα «στο καλάθι των αχρήστων» δικαστικής απόφασης, που δικαιώνει συνάδελφο. Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους με αλλάτρια κριτήρια και άλλου είδους σκοπιμότητες.

• Να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την νησιωτικότητα και επιβαρύνουν τους συναδέλφους και τις υπηρεσίες. Να γίνουν εδώ και τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Η μαζική συμμετοχή στην προκηρυγμένη από τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΕ Κυκλάδων Στάση Εργασίας τη Δευτέρα 18/12/2017 αποτελεί μία πρώτη απάντηση στους αγώνες τους.

 

Κοιν/ση

1. ΥΠΕΣ

2. ΕΝΠΕ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ