ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα  12/1/2019

Αριθμ. Πρωτ.:14

 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Καταδικάζουμε την άγρια καταστολή τη βροχή χημικών και κροτίδων από τα ΜΑΤ στη μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι της εκπαιδευτικού και μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και στελέχους του ΠΑΜΕ Θεοδώρας Δριμάλα, του εκπαιδευτικού και βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και ενός φοιτητή από τη Φιλοσοφική σχολή.

Η καλύτερη απάντηση στην επίθεση αυτή και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, η καλύτερη απάντηση σε όλα τα κόμματα που στέκονται απέναντι στο δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι η οργάνωση του αγώνα όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η μαζική διεκδίκηση για ζωή με δικαιώματα, για δημόσια και δωρεάν μόρφωση και υγεία για όλους.

Είμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους καθηγητές ενάντια στις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης, που οδηγούν σε απολύσεις, για τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών. Συμμετέχουμε στη προκηρυγμένη από την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Παναττική Στάση Εργασίας τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, από τις 13:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου  λειτουργίας των υπηρεσιών και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και διεκδίκησης για:

Να αποσυρθεί το απαράδεκτο «σύστημα διορισμών», που οδηγεί σε χιλιάδες απολύσεις αναπληρωτών συναδέλφων.

Κατάργηση όλων των μορφών ελαστικής εργασίας.

Μαζικούς διορισμούς για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες στην Παιδεία, Υγεία, ΟΤΑ,  Κοινωνική Ασφάλιση κλπ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ   ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ