ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23-1-2019

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα 27/1/2019

Αριθμ. Πρωτ.: 31

 

Προς

Συλλόγους-μέλη μας

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23-1-2019

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, με παρόντα τα 11 από τα 13 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Σταμκοπούλου Νατάσα, Ντόντο Παναγιώτη, Παπαλεξίου Έφη, Μάρκου Χρήστο, Βαζούρα Δημήτρη, Τζάκο Αντώνη, Ηλιόπουλο Στέργιο, Καραθανάση Δημήτρη και Ευστρατίου Μπάμπη συνεδρίασε στη Ρόδο, μετά τη συγκέντρωση εργαζομένων της ΠΕ Δωδεκανήσου, με θέματα τις εξελίξεις και τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας, τα εργασιακά προβλήματα και την πορεία των διεκδικήσεων μας, τα Οικονομικά ζήτημα κ.α. διάφορα.

Μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε τις παρακάτω κυρίως αποφάσεις:

  1. Να βγει ανακοίνωση για την απαράδεκτη στάση κυβέρνησης και Περιφερειαρχών στο ζήτημα των εξετάσεων οδήγησης, με ταυτόχρονο κάλεσμα των πρωτοβάθμιων Συλλόγων να συζητήσουν με τους συναδέλφους εξεταστές με σκοπό την οργάνωση κινητοποιήσεων, εάν είναι δυνατόν ταυτόχρονα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
  2. Να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των πρωτοβάθμιων Συλλόγων για την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλους τους δικαιούχους συναδέλφους σε όλες τις Περιφέρειες.
  3. Να καλέσουμε τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους και τους εργαζόμενους των Περιφερειών να είναι σε ετοιμότητα για συμμετοχή σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενόψει των εξελίξεων με το ανθυγιεινό επίδομα, τις ρυθμίσεις, που αναμένονται για την υγιεινή και ασφάλεια και τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τα αιτήματά μας γενικότερα.
  4. Να καταδικάσει εγγράφως την Απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης ανάθεσης σε «τεχνικό σύμβουλο» αρμοδιοτήτων των Τεχνικών Υπηρεσιών και να ζητήσει την ανάκλησή της.
  5. Να ζητηθεί η σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.
  6. Παρουσιάστηκε η πορεία οικονομικής τακτοποίησης των Συλλόγων ενόψει του Συνεδρίου.
  7. Συζητήθηκαν τα μέτρα για την οργάνωση του 8ου Συνεδρίου μας, με την απαίτηση για άμεση αποστολή των πρακτικών αρχαιρεσιών και των καταστατικών όλων των Συλλόγων.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ   ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ