ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 20-6-2019

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

 

                                                                                                                                                      Αθήνα 23 / 6 /2019

                                                                                                                                                      Αριθμ. Πρωτ.:93

 

 

                                                                                                                                                      Προς Συλλόγους-μέλη μας

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 20-6-2019

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με παρόντα τα 12 από τα 13 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Σταμκοπούλου Νατάσα, Ζαβερδινό Άλκη, Παγωνίδη Δημήτρη, Βαζούρα Δημήτρη, Λυριστή Μιχάλη, Τζάκο Αντώνη, Κυριακόπουλο Γιώργο, Ασημακόπουλο Ανδρέα, Καραθανάση Δημήτρη και Παπαλεξίου Έφη, με θέματα την εκλογή των υπόλοιπων διακριτών θέσεων Δ.Σ., τις εξελίξεις και τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας σε εργασιακά προβλήματα, τον προγραμματισμό δράσης κλπ, για τα οποία λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Για τις θέσεις του ταμία, του αναπληρωτή ταμία και του υπεύθυνου των δημοσίων σχέσεων εκλέχτηκαν αντίστοιχα οι συνάδελφοι Παγωνίδης Δημήτρης, Καραθανάσης Δημήτρης και Ευστρατίου Χαράλαμπος.

2. Να πραγματοποιηθεί παρέμβαση στο ΥΠΕΣ για την συγκρότηση των Ειδικών Εκλογικών Συνεργείων, με συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία ήδη εστάλησαν με το υπ’ αριθ. 89/21-6-2019 έγγραφό μας.

3. Να ενημερώσει Συλλόγους και εργαζόμενους για την κοινή Υπουργική Απόφαση 43726/7-6-2019 (ΦΕΚ 2208/8-6-2019) για την παροχή μέσων ατομικής προστασίας και μέτρων προληπτικής ιατρικής στους υπαλλήλους των OTA α΄ και β΄ βαθμού και να τους καλέσει να απαιτήσουν την άμεση εφαρμογή των προβλεπομένων.

4. Να συγκεντρώσει την εικόνα από τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους για την πορεία εφαρμογής των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, προκειμένου να προχωρήσει σε ανάλογες παρεμβάσεις.

5. Να καλέσει τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους να αποστείλουν τα στοιχεία συμμετοχής στην «απεργία-αποχή» από τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

6. Να παρέμβει για τα ζητήματα που προκύπτουν στις Οικονομικές Υπηρεσίες μετά την κατάργηση της παράτασης άσκησης του προληπτικού ελέγχου στις δαπάνες των Ο.Τ.Α. από το Ελεγκτικό συνέδριο στις 31-7-2019.

7. Τέλος συζήτησε ζητήματα, που σχετίζονται με την λειτουργία της Ομοσπονδίας, με την προώθηση συνεργασίας με επιλεγμένους νομικούς, με τις εξετάσεις Οδήγησης υποψηφίων οδηγών κλπ.

 

 

                                                                                                                Για το Δ.Σ.

                                                                                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                                                                           ΒΕΤΑ ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ                      ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΖΑΚΟΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ