ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

…ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ                      ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

            Δεν πρόκειται για απόσπασμα από κάποια ταινία, αλλά για αυτό που ουσιαστικά διαδραματίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥΠΑ στις 18-11-2022, κατά την τοποθέτηση του στελέχους της παράταξης της «Αναγέννησης» και Διευθυντή της υπηρεσίας Λαϊκών Αγορών, Χάρη Πασβαντίδη, στη συζήτηση του ν/σ για τη μετατροπή της Διεύθυνσης σε Ν.Π.Δ.Δ. Εξέλιξη για την οποία οι συνάδελφοι έχουν δηλώσει την αντίθεση τους, καθώς τους γυρνάει πίσω σε καθεστώς ανασφάλειας και με την άμεση παρέμβαση των εμπόρων των λαϊκών αγορών στην ίδια τη δουλειά τους.

Ξεκίνησε λοιπόν δηλώνοντας ότι «οι υπάλληλοι της Δ/νσης Λαϊκών Αγορών θα πρέπει να πανηγυρίζουν με την εξέλιξη αυτού του νομοσχεδίου», συνέχισε χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη υπηρεσία ως μια «βραδυφλεγή βόμβα», λόγω και του απίστευτου τζίρου που συγκεντρώνεται στις Λαϊκές Αγορές της Αττικής ετησίως, πέρασε στην αναγνώριση ότι «κατανοεί τον κάθε έναν συνάδελφο, που θέλει να φύγει από αυτή την υπηρεσία» και ότι και ο ίδιος «είναι πολύ κοντά στο να ζητήσει να μετακινηθεί (!) »……και κατέληξε κυνικά ότι «Εγώ με 40 άτομα προσωπικό που έχουν μείνει, δε θα αφήσω κανέναν να φύγει.» (!!!!)

Δεν πρόκειται για περίπτωση Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ….

Αυτοί ακριβώς είναι οι εργοδοτικοί- κυβερνητικοί συνδικαλιστές, που στόχο έχουν να υιοθετούν οι εργαζόμενοι τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης και της Περιφερειακής Αρχής που στηρίζουν πολιτικά και οικονομικά τα συμφέροντα των «μεγάλων τζίρων», με αντάλλαγμα την καριέρα τους και το προσωπικό τους βόλεμα…. Στη συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση η «αποστολή δεν εξετελέσθη», καθώς το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων απορρίπτουν το ν/σ στο σύνολο του.

Πρόκειται για διευθυντές που στέκονται αντισυναδελφικά και βλέπουν την υπηρεσία σα τσιφλίκι τους και γι’ αυτό και βρίσκουν συνδικαλιστική στέγη σε παρατάξεις που χειροκροτάνε την εκάστοτε Περιφερειακή Αρχή.

Υ.Γ. Ήταν βέβαια και μια ομολογία, για ποιο λόγο δε «μετακινούνται» συνάδελφοι των Λαϊκών Αγορών, τη στιγμή που το Υπηρεσιακό Συμβούλιο έχει γνωμοδοτήσει από καιρό θετικά στο αίτημα «μετακίνησης» τους. Την ίδια στιγμή βέβαια οι ίδιοι «συνδικαλιστές» γυρνοβολάνε τις υπηρεσίες και ζητάνε την ψήφο των συναδέλφων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια στις 2 του Δεκέμβρη, για να «προωθήσουν και να υπερασπιστούν τα αιτήματά τους» (!)

Περισσεύουν τα λόγια…… Αυτοί Είναι!!!

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ