Υποχρέωση όλων μας να δείξουμε την μέγιστη αλληλεγγύη σε όλους τους πληγέντες

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: info@osyape.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6932442150

                                                Αθήνα   14 /9/2023

                                            Αριθμ. Πρωτ.: 83

Υποχρέωση όλων μας να δείξουμε την μέγιστη αλληλεγγύη σε όλους τους πληγέντες

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους πληγέντες από τις ανείπωτες καταστροφές στη Θεσσαλία, που αφανίζουν ανθρώπινες ζωές, το φυσικό μας πλούτο καθώς και κόπους μιας ζωής.

Ο ανθρώπινος πόνος και η οδύνη μας έχει “σφίξει τα στομάχια”.

Συμπαραστεκόμαστε σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους, σε όσους βρέθηκαν εγκλωβισμένοι, όσους είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, σε όσους παλεύουν να ορθοποδήσουν στηριζόμενοι σε συγγενείς, γείτονες, φίλους, συναδέλφους από σωματεία και αγροτικούς συλλόγους.

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους των υπηρεσιών όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων που προσπαθούν να προσφέρουν σε αντίξοες συνθήκες.

Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται χωρίς συντονισμό και οργάνωση, χωρίς τους απαραίτητους πόρους και ανθρώπινο δυναμικό για να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και άμεσα τις ανάγκες του λαού από μια φυσική καταστροφή.

Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να δείξουμε την μέγιστη αλληλεγγύη σε όλους τους πληγέντες, σε όλους πλημμυροπαθείς συναδέλφους.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με όποιο τρόπο θεωρούν πιο πρόσφορο.

Το Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ αποφάσισε να εκφράσει την αλληλεγγύη προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες, αλλά και από τις φωτιές, με τρόπο που θα προκύψει μετά από συνεννόηση με τους Συλλόγους της Θεσσαλίας και του Έβρου.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                               ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ