Ανακοίνωση για κλείσιμο Νομαρχιών απο ΕΝΑΕ

Αναφορές μελών μας που φθάνουν στην ομοσπονδία, μας πληροφορούν ότι σε πολλές Νομαρχίες της χώρας παρατηρείται το φαινόμενο, Νομάρχες να ανακοινώνουν τον τρόπο που θα ήθελαν να συμπεριφερθούν οι υπάλληλοι εν όψει της κινητοποίησης που έχει προγραμματίσει ο συνδικαλιστικός τους φορέας (Ε.Ν.Α.Ε.) για τις 29 Απρίλη ε.ε. με κλείσιμο των Νομαρχιών κλπ.

Η «ντιρεκτίβα» αυτή όμως, αν και προφορική, έχει σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αφού προσπαθούν να καταστήσουν για άλλη μια φορά υπόλογους τους υπάλληλους για την δυσλειτουργία των υπηρεσιών που θα παρουσιαστεί, αφού στην «ντιρεκτίβα» αναφέρεται «οι πόρτες των Νομαρχιών θα παραμείνουν ανοικτές, οι υπάλληλοι θα παρουσιαστούν στις εργασίες τους, δεν θα εξυπηρετούν το κοινό και δεν θα γίνουν αυτοψίες και συνεδρίες επιτροπών».

Συνάδελφοι,

Εμείς στις 29 Απρίλη 2009, εάν βρούμε κλειστές τις πόρτες των υπηρεσιών των Νομαρχιών δεν θα εργαστούμε, σε κάθε άλλη περίπτωση και αφού οι πολίτες θα μπορούν να μπουν στις Νομαρχίες θα εξυπηρετηθούν κανονικά.

Για εμάς, τα αιτήματα και οι μορφές αγώνα που έχουν επιλέξει οι Νομάρχες αφορούν αυτούς και μόνον.

 

το Δ.Σ. της Ο.Σ.Υ.Ν.Α.Ε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ