Κλείσιμο ΚΕΠ Πρεβεζας (απο Νομάρχη Βασ. Ιωάννου)

Η αναστολή λειτουργίας του Κ.Ε.Π. Πρέβεζας μετά από απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πρέβεζας, αιτία έλλειψης υπαλλήλων, είναι ένα ακόμα δείγμα του τρόπου που το Υπουργείο Εσωτερικών αντιμετωπίζει τον θεσμό των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων ο οποίος αποτελεί την πρώτη επαφή του πολίτη με το κράτος και εξυπηρετεί το 65% των υποθέσεων του.

Η ομοσπονδία μας χαιρετίζει την εκ των πραγμάτων αναγκαστική απόφαση του νομαρχιακού Συμβουλίου Πρέβεζας που ενδυναμώνει την θέση μας και πάγιο αίτημα μας ΄΄την πλήρωση των κενών θέσεων εργασίας στις Νομαρχίες με προσωπικό μονίμου απασχόλησης και, όχι με ωρομίσθιους, stage, «μπλοκάκια» κλπ., δηλαδή ημίμετρα που επιτείνουν τα προβλήματα και δεν συνάδουν στην εξυπηρέτηση του πολίτη που όλοι δήθεν κόπτονται.

Με την ενέργεια του αυτή ο Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, «υιοθέτησε» τις απόψεις της ομοσπονδίας και τους προβληματισμούς μας τους οποίους η Κυβέρνηση και η Ε.Ν.Α.Ε. αρνείται να ακούσει εδώ και καιρό.

Εμείς ως εργαζόμενοι, είχαμε προειδοποιήσει ότι το σύστημα μέρα με την μέρα θα καταρρεύσει και όπως φαίνεται η αρχή έγινε.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια φαινόμενα και οι πολίτες θα τα δικαιώσουν και αυτοί με την σειρά τους, αφού είναι οι πρώτοι αποδέκτες της διάλυσης των Ν.Α. και γενικά των υπηρεσιών του κράτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Σ.Υ.Ν.Α.Ε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ