ΕΠΕΙΓΟΝ:ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

 

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή το απόγευμα γύρω στις 5:00 κληθήκαμε και μας δόθηκαν τα σχέδια των Πρότυπων Περιφερειακών Οργανισμών μόνο σε έντυπη μορφή, και μάλιστα μόνο ένα αντίτυπο, ενώ μας γνωστοποιήθηκε ότι περιμένουν τις παρατηρήσεις μας μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου!!!.

Στη παράκλησή μας να μας δοθούν και σε ηλεκτρονική μορφή και να τα αποστείλουμε αμέσως σε όλους τους συλλόγους για να έχουμε όσο γίνεται νωρίτερα τις απόψεις τους, μας ειπώθηκε ότι έχουν την εντολή να μας δοθούν μόνο σε έντυπη μορφή.

Διαμαρτυρηθήκαμε στο Γενικό Γραμματέα και στον Διευθυντή του Υφυπουργού κ.Ντόλια και τους είπαμε πως δεν είναι δυνατό, την εποχή της διαβούλευσης και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, το ίδιο το Υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, να μας υποχρεώνει να βγάζουμε χιλιάδες φωτοτυπίες και μέσα στο Σαββατοκύριακο να στέλνουμε με  courier στους συλλόγους τα σχέδια (αυτό τελικά κάναμε) και να ζητάμε απ΄αυτούς να ενημερώσουν τους συναδέλφους, να  τους μελετήσουν, να  τους συζητήσουν και να μας στείλουν τις απόψεις τους σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μας είπαν ότι θα δουν το θέμα και σήμερα, Δευτέρα, θα μας έστελναν τους Οργανισμούς με email . Πράγματι σήμερα στις 10:00 το πρωί περίπου μας στάλθηκαν και με email.

Επειδή τα σχέδια των Οργανισμών είναι πολυσέλιδα και η ανάρτησή τους δύσκολη (θα γίνει πάντως προσπάθεια), προσπαθήσαμε να τα στείλουμε με email σε όσους συλλόγους ή συναδέλφους είχαμε ή μπορέσαμε να βρούμε τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.

Οποιοσδήποτε συνάδελφος δεν πήρε τον Οργανισμό και τον θέλει, ας μας δώσει το email του και θα του τον στείλουμε.

Ο πρόεδρος με επιστολή του στον Υφυπουργό κ. Ντόλια ζήτησε να μας δοθεί περισσότερος χρόνος -τουλάχιστον μια βδομάδα ακόμη- για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τις παρατηρήσεις των συλλόγων και των συναδέλφων και να τις στείλουμε στο Υπουργείο.

Συνάδελφοι,

περιμένουμε να μας στείλετε σύντομα και γραπτά τις παρατηρήσεις σας.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ