ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Οι εργαζόμενοι στο Δηµόσιο, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είδαν τις αποδοχές τους να μειώνονται δραματικά, την κοινωνική ασφάλιση να μπαίνει στην κλίνη του Προκρούστη, ενώ τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα να καρατομούνται.

Ταυτόχρονα µε το μνημόνιο 2 επιχειρούνται βίαιες ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, µε την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, τις μετατάξεις και απολύσεις προσωπικού, µέσω της συγχώνευσης και κατάργησης οργανισμών.

Το νέο μισθολόγιο που προωθεί η Κυβέρνηση έρχεται να μειώσει εκ νέου τους µισθούς όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων, αφού στοχεύει σε δραματικές περικοπές στις δαπάνες µισθοδοσίας.

Ειδικά εμείς οι Νομαρχιακοί Υπάλληλοι, 15 μέρες πριν από την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, δεν γνωρίζουμε που ακριβώς θα βρισκόμαστε τη 1η Γενάρη, αν θα μεταταχτούμε υποχρεωτικά στους δήμους, πώς και πότε θα μας καταβληθούν οι αποδοχές μας, τι είδους θέσεις θα έχουμε, ποιοι θα είναι οι προϊστάμενοί μας αλλά και ποιό θα είναι το αντικείμενο της δουλειάς μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Οι εργαζόμενοι δεν θα δεχτούν την κρίση που δημιούργησαν οι τράπεζες, να τις φορτώσουν στις πλάτες τους.

  • Απαιτούµε τώρα να αλλάξει η πολιτική που εξυπηρετεί τους δανειστές και το µεγάλο κεφάλαιο.
  • Απαιτούµε την ανατροπή του µνηµονίου και των ανεργατικών πολιτικών.
  • Διεκδικούμε το δικαίωµα στην εργασία µε αξιοπρεπείς αµοιβές, στην Κοινωνική Ασφάλιση, σταθερές εργασιακές σχέσεις, επαναφορά και διεύρυνση διαιωµάτων, το δικαίωµα στη ζωή.

Όλοι στην Απεργία στις 15 Δεκεμβρίου

Ολοι στη συγκέντρωση Στις 11.00 το πρωί στην Αθήνα,στο Πεδίον του Άρεως (προσυγκέντρωση στο Μουσείο)

και στη Θεσσαλονίκη στις 10:30

στο Εργατικό Κέντρο

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ