ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ.Κηφισίας 125-127  4οςόροφος Τ.Κ.115 24-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

                                      ΤΗΛ: 2106926730  e-mail:osyape@otenet.gr

 

   Το Δ.Σ. της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. συμπαρίσταται ομόφωνα στον αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους. Αγώνα που έχει δημιουργήσει πανικό στην κυβέρνηση και στα συνεργαζόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα και που έχει σκοπό τη διάσπαση του αρραγούς αγωνιστικού μετώπου.

Ο αγώνας των εργαζομένων στους Δήμους δεν αφορά μόνον αυτούς , αλλά όλους τους εργαζόμενους, όλους τους Έλληνες.

Η Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ενώνει τη φωνή της μαζί με την φωνή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και άλλων συνδικάτων, δηλώνει την αμέριστη υποστήριξή της στον αγώνα της ΠΟΕ-ΟΤΑ και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να αντισταθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις και με όλους τους τρόπους, για την αποτροπή αυτής της πολιτικής, για να μην υπάρξει απόλυση κανενός εργαζόμενου από το Δημόσιο.

Καλεί τους Δημάρχους να συμπαραταχθούν κι΄αυτοί στους εργαζόμενους και να μην γίνουν ουρά της Κυβέρνησης και της Τρόϊκας σ΄αυτόν τον κατευθυνόμενο κατήφορο.

Καλεί την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει τις απειλές, τον αυταρχισμό, τα κατασταλτικά μέτρα, γιατί δεν πρόκειται να κάμψουν την αντίσταση και τον αγώνα των εργαζομένων, όσο συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική της.

Ο αγώνας είναι κοινός για όλους μας γιατί είναι αγώνας ζωής και αφορά εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τον πολίτη που μοχθεί καθημερινά για να ζήσει.

Η ανατροπή αυτής της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και όλων όσων την στηρίζουν, αποτελεί πλέον μονόδρομο.

 

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ                                               ΣΤΑΥΡΟΣ  ΑΓΓΟΥΡΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ