ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνάδελφοι,
Μετά τις επιτυχημένες κινητοποιήσεις μας (απεργίες- καταλήψεις ) που μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους πραγματοποιήσαμε σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, ο αγώνας συνεχίζεται για να μην περάσουν τα βάρβαρα, αντιλαϊκά, αδιέξοδα  μέτρα και κυρίως να μην περάσει η αντιλαϊκή πολιτική που μας επέβαλλαν η τρόϊκα , οι τραπεζίτες και οι δανειστές . Πολιτική που χωρίς ντροπή και αξιοπρέπεια υλοποιεί κατά γράμμα η Κυβέρνηση.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καλύπτει και συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις ( καταλήψεις κ.ά.) που πολλές Περιφερειακές Ενότητες συνεχίζουν ή σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες για να υπερασπιστούν ό,τι  απόμεινε όρθιο από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στην έκτακτη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου,  θα καθοριστεί η παραπέρα δράση της Ομοσπονδίας μας , με στόχο την ανατροπή της κυβερνητικής προσπάθειας  που στόχο έχει την πλήρη υποταγή στα κελεύσματα της τρόϊκας, τη διάλυση της δημόσιας διοίκησης και την κατάργηση όλων των εργατικών κατακτήσεων.

Η Κυβέρνηση για να περάσει τα σχέδιά της και να εφαρμόσει τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα, δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Απόδειξη, οι απολύσεις ακόμη και μονίμων δημοσίων υπαλλήλων, παρακάμπτοντας το Σύνταγμα – το ίδιο Σύνταγμα το οποίο υποτίθεται ότι ορκίστηκε να διαφυλάττει.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ                                               ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΓΟΥΡΗΣ                                                                                                               

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ