ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Γ.Γ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Πραγματοποιήθηκε χθες , 17-11-2011, της Ομοσπονδίας μας και του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Μεταφορών και  Επικοινωνιών και νέα συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του  Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Αρ. Μπουρδάρα, σχετικά με την αμοιβή για την εκτέλεση του ειδικού έργου των πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

  Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεσμεύθηκε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα προωθήσει για έγκριση από την κυβερνητική επιτροπή τροπολογία που να προβλέπει την παραπάνω αμοιβή κατ΄ αποκοπή και πιστεύει ότι θα έχει την έγκριση της κυβερνητικής επιτροπής, αφού, λόγω της αναγκαιότητας εκτέλεσης του έργου, δεν υπάρχει άλλη λύση. Μας ενημέρωσε δε, ότι μετά την έγκριση θα χρειαστεί ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα , ώστε να ετοιμαστεί νομοτεχνικά και να περάσει σε σχετικό νόμο ,ως τροπολογία-προσθήκη,με αναδρομική ισχύ.

  Η Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. θεωρεί ότι το έργο  των πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών , θα πρέπει να συνεχισθεί κανονικά και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

 Αν μέχρι τότε δεν υπάρξει πρόοδος, θα προχωρήσουμε  σε αποχή από το έργο των εξετάσεων, το  Δεκέμβριο.

Στη  συνέχεια θα εκτιμήσουμε και θα επανακαθορίσουμε  τη στάση μας.

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                                             

                     ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ                                                ΣΤΑΥΡΟΣ  ΑΓΓΟΥΡΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ