ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνάδελφοι,

Έχει προχωρήσει η διαδικασία τροποποίησης των καταστατικών πολλών Πρωτοβάθμιων Συλλόγων, καθώς και η δημιουργία νέων Συλλόγων σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως στην Κρήτη, στην Αττική (νέος σύλλογος, έχει ήδη ορισθεί προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο), κ.α.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους από τους συλλόγους, να μας ενημερώσουν σχετικά, για να μπορέσουμε και μείς να ενημερώσουμε μέσα από το site μας.

Από την Πάτρα μας ενημερώνουν ότι πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των εργαζομένων στην Π.Ε. Αχαΐας στις 10 Νοεμβρίου 2011. Οι εργαζόμενοι προσήλθαν μαζικά και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα βάρβαρα, ανάλγητα και νεοφιλελεύθερα κυβερνητικά μέτρα για τις εξοντωτικές μειώσεις των αποδοχών, την εφεδρεία και τις απολύσεις. Ο Πρόεδρος του σωματείου Μιχάλης Μαρτίνης και το Διοικητικό Συμβούλιο, προσπαθούν να συντονίσουν τον αγώνα των εργαζομένων  ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Η συνέλευση προκήρυξε  για την 29 Νοεμβρίου 2011 εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

Στη συνέλευση παραβρέθηκε και ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.  Άλκης Ζαβερδινός.

 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ                                              ΣΤΑΥΡΟΣ  ΑΓΓΟΥΡΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ