ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

O.   Σ.   Υ.   Α.   Π.  Ε. 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Δ.Σ.  της Ομοσπονδίας μας που συνεδρίασε έκτακτα σήμερα, με την παρουσία πολλών μελών του Γενικού Συμβουλίου από όλη την Ελλάδα, και ύστερα από την τοποθέτηση των παρατάξεων για την ξεδιάντροπη κοροϊδία της τρικομματικής πρόθυμης συγκυβέρνησης περί «διαθεσιμότητας» (διάβαζε απόλυσης) πολλών εκατοντάδων συναδέλφων μας (που πρώτοι πέφτουν βορά στις ανάλγητες και ανθρωποφάγες διαθέσεις των τροϊκανών και των αφεντικών τους),

αποφάσισε, ομόφωνα τα παρακάτω:

  1.   Συνεχίζεται ανυποχώρητα  ο κοινός αγώνας για να μην περάσει καμιά απόλυση στο Δημόσιο τομέα.  Ο αγώνας θα είναι δύσκολος.  Δεν τρέφουμε αυταπάτες, αλλά όλοι μαζί θα νικήσουμε.
  2.   Στηρίζει και καλύπτει τις όποιες κινητοποιήσεις (απεργίες,κ.λ.π.) των συναδέλφων σε όλες τις Περιφέρειες που αποφασίστηκαν από τις επιτροπές αγώνα ,τα Διοικητικά τους Συμβούλια ή τις Γενικές τους Συνελεύσεις για να μην απολυθεί ούτε ένας  συναδέλφός μας. Τους καλεί δε-σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς φορείς του Δημοσίου – να εντείνουν  τη δράση τους ώστε να ανατραπεί η κατεδάφιση και των τελευταίων δικαιωμάτων των εργαζομένων που επιχειρείται από την Κυβέρνηση για τον εξευμενισμό των δανειστών.
  3.   Κηρύσσει 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 για να μην περάσουν οι απολύσεις άξιων συναδέλφων μας, απόλυτα απαραίτητων για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 22ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 

                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΗΣ                        ΑΛΚΗΣ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ