Κήρυξη Παναττικής Στάσης Εργασίας και Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

O.   Σ.   Υ.   Α.   Π.  Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ

             Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΣυλλόγωνΥπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (ΟΣΥΑΠΕ) κατά τη σημερινή συνεδρίαση στις 05-07-2013 αποφάσισε ομόφωνα  κήρυξη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Δευτέρα 08-07-2013 από ώρα 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου, συμμετοχή στα συλλαλητήρια και πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενάντια στα μέτρα των απολύσεων που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα, που θα εκφραστούν με την κατάθεση ενός ακόμη πολυνομοσχέδιου.

              Η συμμετοχή μας πρέπει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Νέα μέτρα – απελευθέρωση απολύσεων στον Ιδιωτικό Τομέα, χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο.

Ήδη δρομολογήθηκε η μετακίνηση 4.000 εργαζόμενων της Δημοτικής Αστυνομίας και ετοιμάζεται ακόμη μεγαλύτερη παρέμβαση για διαθεσιμότητες και απολύσεις σε οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα νοσοκομεία, την εκπαίδευση, τα Υπουργεία και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες.

Αμέσως 12.500 υπάλληλοι τίθενται σε κινητικότητα, ο χρόνος διαθεσιμότητας μειώνεται και μετά οι υπάλληλοι μπορεί να απολυθούν. Οι 15.000 απολύσεις προωθούνται να πραγματοποιηθούν μέχρι το 2014. Με νομοθετική ρύθμιση, που προωθείται, καταργείται ακόμη και η προστασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθούν και να διευρυνθούν οι απολύσεις!!!

Σε μια χώρα που η ανεργία έχει φθάσει στο 30% και των νέων στο 60%, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά σταδιακά καταργούνται, προωθούνται νέα μέτρα για μεγαλύτερη ανεργία, μεγαλύτερη εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας!!!

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αντιδρώντας στην προώθηση αυτών των μέτρωνκηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους Δημόσιους Υπάλληλους σε συλλαλητήριο, ώρα 12:30 μμ, στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Να είμαστε όλοι εκεί!

  

ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

  

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ