ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Κηφισίας 125-127 – 4ος όροφος
email:    osyape@otenet.gr
www.osyape.gr

Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει  στην απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. για τις 6 Νοεμβρίου 2013.

Οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες της χώρας αγωνίζόμαστε για τη διασφάλιση όλων των οργανικών θέσεων όλων των συναδέλφων μονίμων και αορίστου χρόνου, τη διασφάλιση για τους εργαζόμενους της μη μετακίνησής τους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους ούτε σε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο ούτε σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα από αυτή που υπηρετούν.

Αγωνιζόμαστε:

  1. οι Υπηρεσίες των Περιφερειών της χώρας, να λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας και των εργαζόμενων, να υπηρετούν το δικαίωμα στην δημόσια και δωρεάν υγεία, παιδεία, πρόνοια, ασφαλή μεταφορά, την προστασία του περιβάλλοντος κλπ.
  2. να διασφαλίζεται και να προωθείται η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους.

Είναι πλέον αποκαλυπτικό των προθέσεων των Περιφερειακών Αρχών, με τις δήθεν αξιολογήσεις δομών και υπαλλήλων, ότι υπηρετούν την πολιτική του λιγότερου κράτους, των καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσίων. Υπηρετούν με συνέπεια τις πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και κάνουν πράξη το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου, την πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων των εργαζόμενων, με την προώθηση ελαστικών μορφών απασχόλησης, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Είναι Σχέδια προσαρμοσμένα στις εντολές της κυβέρνησης, της τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για μείωση του Δημοσίου, από 40% και πλέον.

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ:

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00πµ

Με τον ενωµένο αγώνα µας

µπορούµε να τους σταµατήσουµε

µπορούµε να τους ανατρέψουµε

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Κλιµακώνουµε και διευρύνουµε τον αγώνα µας. Οι µεγάλες πρόσφατες κλαδικές και πανδηµοσιοϋπαλληλικές κινητοποιήσεις ενάντια στη διαθεσιµότητα και την κατάργηση των Δηµοσίων Κοινωνικών Αγαθών, µε την απεργία της 6ης Νοεµβρίου διευρύνονται και παίρνουν γενικότερα εργατικά και λαϊκά χαρακτηριστικά.

Αντιστεκόµαστε σε µια πολιτική που γεµίζει τη χώρα µας µε κοινωνικά και οικονοµικά ερείπια προς όφελος των δανειστών και του µεγάλου κεφαλαίου. Σε µια πολιτική που έχει οδηγήσει τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση µε 1.700.000 ανέργους, 3.000.000 ανασφάλιστους, σε καθηµερινές αυτοκτονίες πολιτών, στην πείνα και στην εξαθλίωση χιλιάδες οικογένειες.

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τους εργαζόµενους και την κοινωνία δεν έχει κανένα αποτέλεσµα.

Η εικονική πραγµατικότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει µε τη βοήθεια των ΜΜΕ, δεν µπορεί να αποπροσανατολίσει κανένα.

 

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. στις 10:30 μπροστά στο Μουσείο


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ