ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΟΣΥΑΠΕ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα  28 /2 /2017

Αριθμ. Πρωτ.: 29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΟΣΥΑΠΕ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

 

Την Τρίτη  28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΣΥΑΠΕ με εκπροσώπους του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με επικεφαλής τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. Καραγκούνη, ως συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης (16/2) προκειμένου να μας δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις για τα θέματα που είχαμε θέσει, όπως είχαν οι ίδιοι δεσμευτεί.

Η στάση των εκπροσώπων του Υπουργείου ήταν απαράδεκτη, αφού δεν δόθηκε απάντηση για κανένα από τα αιτήματα που είχαμε θέσει. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο για ορισμένα ζητήματα όπως τις ρυθμίσεις του ν.4439/2016 να δηλώνουν άγνοια!!!

Η μόνη ενημέρωση αφορούσε στην πληροφόρηση μας ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν καταθέσει προτάσεις οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα συζητηθεί με τον υπουργό… Η μία πρόταση αφορά τις εξετάσεις οδήγησης και θα μας αποσταλεί και η άλλη τη ρύθμιση για τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου.

Όπως ήταν αναμενόμενο καταγγείλαμε την απαράδεκτη αυτή στάση και τον εμπαιγμό από πλευράς του Υπουργείου και απαιτήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις και επίλυση των σχετικών αιτημάτων μας, όπως αυτά αναφέρονται στο από 16-2-2017 Δελτίο Τύπου μας.

Ορίστηκε νέα συνάντηση σε 15 περίπου ημέρες με τις οριστικές, όπως ειπώθηκε, αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουμε ότι τα “μασημένα λόγια” σηματοδοτούν αρνητικές εξελίξεις. Γι αυτό χρειάζεται να είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Εξάλλου οι συνολικές εξελίξεις προμηνύουν περισσότερα αντιλαϊκά μέτρα και συρρίκνωση των εισοδημάτων μας με ταυτόχρονη εντατικοποίηση της δουλειάς.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ