Να αποσυρθεί η δικαστική δίωξη της ναζιστικής-φασιστικής οργάνωσης της ΧΑ κατά του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα  6 / 3/2017

Αριθμ. Πρωτ.:30

 

Να αποσυρθεί η δικαστική δίωξη της ναζιστικής-φασιστικής οργάνωσης της ΧΑ

κατά του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

 

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας εκφράζει την συμπαράσταση του στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, κατά του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγήςεπειδή εξαίρεσε τον βουλευτή Κέρκυρας της ΧΑ από τον κατάλογο των επισήμων προσώπων, στην κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου το 2015.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όποιον δεν ανέχεται να δίνεται βήμα στο ρατσισμό και το φασισμό, σε όλους όσους δεν διευκολύνουν τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Οι ναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής δεν δικαιούνται κανένα δημόσιο χώρο για να στήνουν φιέστες μίσους και να σκορπίζουν ρατσιστικό δηλητήριο απέναντι σε πρόσφυγες, μετανάστες, αγωνιστές. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα αλλά μία  ναζιστική, εγκληματική οργάνωση, που εκφράζει ρατσιστικές αντιλήψεις και λειτουργεί με τη δομή των χιτλερικών ταγμάτων εφόδου.

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν  με κάθε δυνατό τρόπο στη στάση αυτή της Περιφερειακής Αρχής των Ιονίων Νήσων όπως το έπραξαν και στην περίπτωση του Δημάρχου Πάτρας Πελετίδη.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ