ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα  1 /6 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:66

 

Προς

1.   Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

2.   Κόμματα Βουλής (πλην ΧΑ)

 

Κατατέθηκε τροπολογία για την πληρωμή των ελέγχων γεωτεχνικών

 

Με το αρ. πρωτ.60/29-5-2017 έγγραφό μας ζητήσαμε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τα κόμματα της Βουλής (πλην ΧΑ) να καταθέσουν και να ψηφίσουν τροπολογία, που να δίνει την δυνατότητα στις οικονομικές υπηρεσίες των Περιφερειών να ξεπεράσουν τεχνικά προβλήματα ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι συνάδελφοί μας γεωτεχνικοί τα δεδουλευμένα τους από το 2011 έως σήμερα, για ελέγχους που έχουν πραγματοποιήσει, εκτός ωραρίου των εργασίμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες δηλ. Κυριακές και αργίες.

Στο αίτημά μας αυτό ανταποκρίθηκαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Αθ. Βαρδαλής και Δ. Μανωλάκου και κατέθεσαν την συνημμένη τροπολογία – προσθήκη με αρ.1050/ειδ.170/1-6-2017, στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (Ε.Ε.) 2015/2376 και άλλες διατάξεις», το οποίο θα συζητηθεί την ερχόμενη βδομάδα.

Ζητάμε από τον αρμόδιο υπουργό να κάνει δεκτή την τροπολογία και να την εισάγει στο νομοσχέδιο και από τα κόμματα της Βουλής (πλην ΧΑ) να την στηρίξουν και να την ψηφίσουν.

Δεν μπορεί κυβέρνηση και Περιφερειάρχες να ζητάνε από τους συναδέλφους γεωτεχνικούς να εργάζονται και να μην αμείβονται, να μην δίνουν λύση στο ζήτημα πληρωμής των δεδουλευμένων τους.

Κοιν/ση

1. ΕΝΠΕ

2. Σύλλογοι-μέλη μας

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ