ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα 25 /10 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:111

 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Μόνο ως απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν οι «αυθαίρετες» μετακινήσεις υπαλλήλων που πραγματοποιεί η Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Ελλάδας, στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αποφάσεις για «μετακινήσεις» υπαλλήλων που υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, παρά τις επανειλλημένες διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας αναδεικνύουν σκοπιμότητες και αυθαιρεσίες. Έκανε «γύρα» 3 προϊσταμένους, που μόλις είχαν τοποθετηθεί με το νέο Οργανόγραμμα, για να τοποθετήσει τον «ημέτερο» στη θέση που θέλει, και με τις «ευλογίες» του με την «μετακίνηση» υπαλλήλου από το δημόσιο ΚΤΕΟ Αγρινίου απαξίωσε ακόμα παραπέρα την λειτουργία του και το οδήγησε σε μόνιμη υπολειτουργία, τη στιγμή μάλιστα που το 2ο δημόσιο ΚΤΕΟ (βρίσκεται στο Μεσολόγγι) παραμένει εδώ και πολύ καιρό κλειστό.

Η Περιφερειακή Αρχή δεν μπορεί να κάνει πως δεν ξέρει ή πως δεν καταλαβαίνει.

Η ΟΣΥΠΑΕ καταδικάζει τις αποφάσεις αυτές και στέκεται δίπλα στον ΣΥΠΕΑ και στις κινητοποιήσεις που θα διοργανώσει για την γνωστοποίηση, καταγγελία κι ακύρωση, αυτής της αντιλαϊκής – αντεργατικής πολιτικής.

Ο αγώνας συνεχίζεται απέναντι στους μηχανισμούς, την τρομοκρατία, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς… απέναντι σε όλους όσους δίνουν με αυτόν τον τρόπο «εξετάσεις» για τις ικανότητά τους να προωθούν τις ιδιωτικοποιήσεις, την ανθρωποφαγία και τον ανταγωνισμό, την καταπάτηση εργατικών δικαιωμάτων.

Απαιτούμε την ανάκληση όλων των αυθαίρετων «μετακινήσεων»

 

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ