ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-3-2018

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα 13/3/2018

Αριθμ. Πρωτ.: 25

Προς

Συλλόγους-μέλη μας

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 12-3-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, με παρόντα τα 8 από τα 13 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Σταμκοπούλου Νατάσα, Ντόντο Παναγιώτη, Παπαλεξίου Έφη, Μάρκου Χρήστο, Ασημακόπουλο Ανδρέα και Ηλιόπουλο Στέργιο συνεδρίασε με θέματα τις εξελίξεις και τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας, τα εργασιακά προβλήματα και την πορεία των διεκδικήσεων μας, τα Οικονομικά ζήτημα κ.α. διάφορα.

Μετά από διαλογική συζήτηση έλαβε τις παρακάτω κυρίως αποφάσεις:

1. Να βγει ανακοίνωση για την συνέχιση της «απεργίας-αποχής» από τις διαδικασίες της αξιολόγησης, αφού παραμένουν όλες οι αντεργατικές ρυθμίσεις, που την συνοδεύουν.

2. Να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των πρωτοβάθμιων Συλλόγων για την χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος σε όλους τους δικαιούχους συναδέλφους.

3. Να συνεχίσει την πορεία διεκδίκησης υπογραφής της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους υπαλλήλους των Περιφερειών.

4. Να συνεχίσει την εξέταση των ζητημάτων που σχετίζονται με την στοχοθεσία και τα περιγράμματα θέσεων εργασίας και να καλέσει τους Συλλόγους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, θέτοντας ως κόκκινη γραμμή και βάση για τα περιγράμματα τα καθήκοντα, που απορρέουν από τον κλάδο και την ειδικότητα του κάθε υπαλλήλου.

5. Να παρέμβει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, που θα συζητήσει την ανάθεση σε υπαλλήλους της Περιφέρειας παράλληλων καθηκόντων σε διαφορετικές Περιφερειακές Ενότητες της ΠΙΝ.

6. Να ζητηθεί η σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου τον Απρίλιο, μετά το Πάσχα, εκτός εάν υπάρξουν αιφνίδιες εξελίξεις.

7. Εγκρίθηκαν οι δαπάνες που έχουν εκτελεστεί καθώς και η απόδοση παλαιότερης οφειλής σε συνάδελφο.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ