ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 10-11-2023

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: info@osyape.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6932442150

                                                 Αθήνα  26 /10/2023

                                                Αριθμ. Πρωτ.: 105

 

Προς

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων – μελών της ΟΣΥΑΠΕ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΥΑΠΕ σε εφαρμογή του άρθρου 31 του καταστατικού καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων – μελών της στην προβλεπόμενη ετήσια τακτική ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ.

Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοέμβρη2023 και ώρα 10.00 πμ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4-6,  – 10439 Αθήνα) με θέμα:

Ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις, τις αποφάσεις  και την οργάνωση της δράσης της Ομοσπονδίας, τον συντονισμό και προγραμματισμό δράσης των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων.

Σας γνωρίζουμε ότι :

  • Οι δαπάνες μετακίνησης και τυχόν διαμονής των εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων θα βαρύνουν τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους.
  • Μετά την λήξη των εργασιών (μετά το μεσημέρι) θα ακολουθήσει επίσκεψη και ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου, που στο νέο αναβαθμισμένο κεντρικό κτήριο φιλοξενεί την μόνιμη έκθεση με 1.000 έργα της νεοελληνικής τέχνης και στην περιοδική έργα με θέμα την ζωή της πόλης τις δεκαετίες 1950-1970.

Προκειμένου να προγραμματιστούν καλύτερα όλες οι διαδικασίες, παρακαλούμε τα Δ.Σ. να απαντήσουν άμεσα στο info@osyape.gr για τα ποια μέλη τους θα παρευρεθούν στην Ολομέλεια και ποια θα μετέχουν στην επίσκεψη – ξενάγηση που θα ακολουθήσει στην Εθνική Πινακοθήκη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                         ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                  ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ