Απόφαση Γενικού Συμβουλίου 9-11-2023

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: info@osyape.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6932442150

                                            Αθήνα   13 /11/2023

                                         Αριθμ. Πρωτ.: 114

 

Προς

Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σας στέλνουμε την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΣΥΑΠΕ που συνεδρίασε στην Αθήνα στις 9/11/2023 και η οποία παρουσιάστηκε μαζί με άλλα ζητήματα στην Ολομέλεια των Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε την επομένη με θέμα «Ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις, τις αποφάσεις  και την οργάνωση της δράσης της Ομοσπονδίας, τον συντονισμό και προγραμματισμό δράσης των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων».

Σημειώνουμε ιδιαίτερα την ανάγκη προώθησης των παρακάτω:

  • Καλέσματος σύγκλισης Γενικών Συνελεύσεων των πρωτοβάθμιων Σωματείων, ώστε να προχωρήσουμε σε καλύτερη οργάνωση των κινητοποιήσεων.
  • Πραγματοποίηση παραστάσεων, συγκεντρώσεων, Στάσεων Εργασίας, απεργιών κλπ. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας για τον ακριβή χρονικό προσδιορισμό.
  • Συντονισμός αγωνιστικών δράσεων με Σωματεία και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τα ζητήματα των μισθών, της ακρίβειας, για αποκλειστικά δημόσιο, σύγχρονο και δωρεάν σύστημα Υγείας, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για αναβάθμιση μέσων και υποδομών και άλλα ευρύτερα ζητήματα.
  • Οργάνωση από την Ομοσπονδία στις Περιφέρειες / Περιφερειακές Ενότητες συσκέψεων – συναντήσεων με τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους, κοινές παρεμβάσεις στα Περιφερειακά Συμβούλια, συναντήσεις με υπουργεία και ΕΝΠΕ, θέτοντας τα αιτήματα και το διεκδικητικό πλαίσιο της ΟΣΥΑΠΕ.

 

Υ.Γ. Στο site της Ομοσπονδίας θα ανέβει άμεσα και φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες, αλλά και την επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη που ακολούθησε τις εργασίες της Ολομέλειας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                         ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                   ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

Αρχεία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ