ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: info@osyape.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6932442150

                                            Αθήνα    22/11/2023

                                         Αριθμ. Πρωτ.: 126

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ 

        Η υπεράσπιση της Υγείας και της ζωής όλων των εργαζομένων, όλου του λαού, μας αφορά όλους. Συνδέεται άμεσα με την αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης που έχει το δημόσιο σύστημα υγείας, τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, η σχεδόν ανύπαρκτη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σε όλες τις πόλεις.

Οι καταγγελίες από τα συνδικαλιστικά όργανα των νοσοκομειακών (ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ) και οι αποφάσεις τους (συνημμένη) για αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας αφορούν όλους.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για αναβάθμιση μέσων και υποδομών.

Δυναμώνουμε την πάλη μας για ουσιαστική πρόληψη, αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες της επιστήμης, για ενίσχυση της ΠΦΥ, κόντρα στη λογική των «παροχών» που είναι ελάχιστες, για λίγους και για πολύ λίγο.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες και μετέχουμε στις κινητοποιήσεις της ΟΕΝΓΕ (29 και 30 Νοέμβρη), των τοπικών Ενώσεων Γιατρών και των Συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων που μπαίνουν μπροστά στον αγώνα για σύγχρονες και απολύτως δωρεάν υπηρεσίες υγείας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                        ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                             ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ