Απεργία ΑΔΕΔΥ 14-05-2009

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Το Δ.Σ. αποφάσισε τη συμμετοχή μας στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία  που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, για την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009 και σας καλεί να συμμετέχετε στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σ΄ όλη τη χώρα.

Για τους συναδέλφους της Αττικής η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00

Συνάδελφοι, η σκληρή λιτότητα, η συνεχής υπονόμευση ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, η βαρβαρότητα στις εργασιακές σχέσεις, οι ανεξέλεγκτες ιδιωτικοποιήσεις και η διάλυση κάθε έννοιας δημόσιων αγαθών και κοινωνικής πολιτικής είναι στοιχεία, που οφείλουν να βρουν όλους τους εργαζόμενους ενωμένους και αποφασισμένους να αγωνιστούν για να ανατρέψουν αυτές τις πολιτικές που τα παράγουν.

Διεκδικούμε

* Άμεση κρατική επιχορήγηση του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων.

* Πραγματικές αυξήσεις, ανατροπή της πολιτικής λιτότητας, του παγώματος και της μόνιμης μείωσης των μισθών και των συντάξεων.

* Ενιαία μόνιμη σχέση εργασίας στο Δημόσιο. Κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων. Πλήρη απασχόληση – Όχι στην ελαστικοποίηση.

* Δίκαιο φορολογικό σύστημα – κοινωνική δικαιοσύνη.

* Κατοχύρωση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης στο Δημόσιο. – Μη εφαρμογή της απόφασης του ΔΕΚ για την εξίσωση των ορίων ηλικίας ανδρών – γυναικών.

* Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

*Αναπροσαρμογή του επιδόματος στις Ν.Α. των 50 ευρώ σε 550 αναλογικά για όλους,

 

 

το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Σ.Υ.Ν.Α.Ε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ