Απεργία 30-6-2009

Πραγματοποιείται ΑΠΕΡΓΙΑ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας την ΤΡΙΤΗ 30/06/2009 με αίτημα την άρση των μισθολογικών ανισοτήτων στις Ν.Α. καθώς και την ανατροπή της οικονομικής και αντεργατικής πολιτικής της Ακρίβειας, των Φόρων, της Ανεργίας, της περικοπής των κοινωνικών παροχών.

Οι εργαζόμενοι στις Ν.Α. αντιδρούν και απεργούν στην επιχειρούμενη προσπάθεια επιβολής του υπαλληλικού και εργασιακού μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις με απολύσεις, διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές άδειες κλπ., φορτώνοντας έτσι την κρίση στους εργαζόμενους. Απαιτούμε την κρίση να πληρώσουν οι υπεύθυνοι!! Διεκδικούμε ουσιαστική ενίσχυση των μισθών και των εισοδημάτων, των δικαιωμάτων και της απασχόλησης με παροχές και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Την Τρίτη 30 Ιούνη 2009, ημέρα της 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ της Ο.Σ.Υ.Ν.Α.Ε., θα πραγματοποιηθεί Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11.00 π.μ στην πλατεία Κλαυθμώνος έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών και θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και τη Βουλή των Ελλήνων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις Ν.Α. να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία.

Την Τρίτη 30 Ιούνη 2009, ημέρα της δικής μας 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα συγκέντρωση στις 11.00 π.μ, στην Θεσσαλονίκη και σε όλες τις νομαρχίες της χώρας.

Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην Απεργία, θα είναι η δυναμική και αγωνιστική απάντηση στην ασκούμενη μισθολογική και αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης.

 

το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Σ.Υ.Ν.Α.Ε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ