48ωρη απεργία Παρασκευή και Σάββατο

48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥΓΣΕΕΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΡΑ 11 πμ –  ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΡΑ 5 το απόγευμα

Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε.

  Η Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. συμμετέχει στη σαρανταοκτάωρη (48ωρη) Γενική Απεργία αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μεθαύριο, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 (αφορά τις Υπηρεσίες που λειτουργούν και Σάββατο),  και συλλαλητήρια  σε όλη τη χώρα το τριήμερο ΠαρασκευήΣάββατοΚυριακή, πραγματοποιούν οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.

          Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να πάρει τέτοια μέτρα. Απαιτούμε την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου τώρα και της Συγκυβέρνησης που την υπηρετεί. Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Η Ε.Ε. της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί  τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά, αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις/Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια (από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) και στις Απεργιακές  Συγκεντρώσεις/ Συλλαλητήρια της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθούν:

1. Την Παρασκευή και το Σάββατο, στο Σύνταγμα  στις 11.00 το πρωί.

2. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα έξω από τη Βουλή.

Στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις, Παρασκευή και Σάββατο, στις 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα

Στο Συλλαλητήριο την Κυριακή στις 5:00 μ.μ. έξω από τη Βουλή

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ