ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα:6977432661

Αθήνα   24 /10 /2016

Αριθμ. Πρωτ.:102

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

Στο στόχαστρο μπαίνουν και πάλι οι αγώνες των εργαζομένων. Σε προκαταρκτική εξέταση καλεί η Πταισματοδίκης Λάρισας τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις οδήγησης στις 17-6-2016, λόγω απεργίας-αποχής των συναδέλφων εξεταστών οδήγησης!!!

Σαν να μην φτάνει που έπρεπε να περάσουν έξι μήνες για να φέρει για ψήφιση η κυβέρνηση στη βουλή την τροπολογογία επαναχορήγησης της αποζημίωσης στους συναδέλφους εξεταστές υποψηφίων οδηγών, σαν να μην φτάνει που εργάστηκαν χωρίς αμοιβή για μήνες, τώρα τους «ζητάνε και τα ρέστα», γιατί δεν έσκυψαν το κεφάλι, γιατί διεκδίκησαν το αυτονόητο: να εργάζονται και να αμοίβονται.

Θα θέλαμε να μάθουμε ποιοι είναι οι «καλοθελητές», που ζήτησαν τη δίωξη των συναδέλφων, ποιες σκοπιμότητες υπηρετούν, να μας πουν ποιο είναι το παράπτωμα των συναδέλφων μας. Ότι αγωνίστηκαν ή ότι «πειθάρχησαν» στην συλλογική απόφαση της Ομοσπονδίας μας;

Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων. Στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων μας και απαιτούμε να σταματήσει κάθε ενδεχόμενο δίωξης.

Συνεχίζουμε να απαιτούμε να μην εκχωρηθεί με κανένα τρόπο το εξεταστικό έργο σε ιδιώτες και να επαναχορηγηθεί η αποζημίωση και στους συναδέλφους που εργάζονται για το λεγόμενο «βοηθητικό έργο».-

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ