ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα  6 /2 /2017

Αριθμ. Πρωτ.:17

 

Να αποσυρθεί τώρα η δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων

Καμιά διευκόλυνση στη ναζιστική-φασιστική οργάνωση της ΧΑ

 

Καταγγέλλουμε τη δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, γιατί στάθηκε απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Δεν δεχόμαστε να σέρνεται στα δικαστήρια ο Δήμαρχος Πατρέων για παράβαση καθήκοντος, γιατί  δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληµατικής οργάνωσης.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Δημοτική Αρχή και σε όλους όσους δεν ανέχονται να δίνεται βήμα στο ρατσισμό και το φασισμό, σε όλους που δεν διευκολύνουν τη δράση τους.

Ο πραγματικός υπόλογος, δεν είναι ο δήµαρχος που έπραξε το καθήκον του να µην παραχωρεί κανένα χώρο, κανένα περιθώριο να σπέρνει το δηλητήριο του φασισµού η Χρυσή Αυγή. Είναι η Χρυσή Αυγή µε την αποκρουστική ναζιστική θεωρία της, την εγκληµατική της δράση, καθώς και όσοι άµεσα ή έµµεσα τη στηρίζουν και την ανέχονται.

Καλούμε τα Σωματεία μας και τους συναδέλφους μας να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Χίτλερ και όσους τους στηρίζουν, ή όσους δικαιολογούν τα Τάγματα εφόδου των χρυσαυγιτών που σφάζουν κυνηγημένους απ’ την φτώχεια και τον πόλεμο ανθρώπους, που μαχαιρώνουν και δολοφονούν αγωνιστές αντιφασίστες, που εξαπολύουν δολοφονικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές κι εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δίκια τους, που εμποδίζουν κυνηγημένα από τις σφαίρες και τις βόμβες παιδιά να πάνε σχολείο. Αυτούς που πασχίζουν να χωρίσουν τους εργαζόμενους, με βάση την υπηκοότητα, το χρώμα, τη φυλή κ.α.

Πάρτε πίσω τώρα τη δικαστική δίωξη

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ