ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24-5-2018

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

Αθήνα 25/5/2018

Αριθμ. Πρωτ.: 66

Προς

Συλλόγους-μέλη μας

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24-5-2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεδρίασε την Πέμπτη 24 Μάη 2018 με παρόντα τα 10 από τα 13 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Σταμκοπούλου Νατάσα, Ντόντο Παναγιώτη, Παπαλεξίου Έφη, Μάρκου Χρήστο, Βαζούρα Δημήτρη, Κυριακόπουλο Γιώργο, Ασημακόπουλο Ανδρέα και Ευστρατίου Μπάμπη.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την συζήτηση του θέματος των εξετάσεων οδήγησης, το Σχέδιο Νόμου που δημοσιοποίησε το υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και τη συμμετοχή των συναδέλφων στην πολυήμερη προκηρυγμένη αποχή, διακόπηκε και τα μέλη του ΔΣ μετέβησαν για παρέμβαση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ολοκληρώθηκε μετά από αυτήν.

Μετά από τα παραπάνω και την συζήτηση που έγινε έλαβε τις παρακάτω κυρίως αποφάσεις:

  1. Να προχωρήσειη Ομοσπονδία εκ νέου σε κινητοποιήσεις και δράσεις εάν δεν αναληφθούν σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες από το υπουργείο Μεταφορών και δεν γίνουν ανάλογες προσαρμογές σύμφωνα με τα αιτήματα, που διεκδικούμε στο Σχέδιο Νόμου για το νέο σύστημα «ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ» που δημοσιοποιήθηκε.
  2. Να βγει ανακοίνωση και οδηγίες για την συνέχιση της «απεργίας-αποχής» από τις διαδικασίες της αξιολόγησης, αφού παραμένουν όλες οι αντεργατικές ρυθμίσεις, που την συνοδεύουν.
  3. Αποφάσισε τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να οργανωθεί αποτελεσματικά η συμμετοχή των εργαζομένων στις Περιφέρερειες στην πανεργατική απεργία στις 30 Μάη, με το πλαίσιο της Ομοσπονδίας μας.
  4. Να αναδείξει με κάθε τρόπο την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας και να πάρει πρωτοβουλίες διεκδίκησης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ