.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 6-9-2019 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 23:49

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710

                       

                                                                                                                                     Αθήνα 11/ 9 /2019

                                                                                                                                  Αριθμ. Πρωτ.:110

 

                                                                                                                               Προς Συλλόγους-μέλη μας

 

 

 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 6-9-2019

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με παρόντα τα 12 από τα 13 μέλη και συγκεκριμένα: Βέτα Πανουτσάκου, Ανδρεαδέλλη Γιάννη, Σταμκοπούλου Νατάσα, Ζαβερδινό Άλκη, Παγωνίδη Δημήτρη, Βαζούρα Δημήτρη, Ευστρατίου Χαράλαμπο, Λυριστή Μιχάλη, Τζάκο Αντώνη, Κυριακόπουλο Γιώργο, Ασημακόπουλο Ανδρέα και Παπαλεξίου Έφη με θέματα:

- Εξελίξεις και εργασιακά προβλήματα (Εφαρμογή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, προσλήψεις, ανθυγιεινό & μέτρα υγιεινής & ασφάλειας, μισθολογικές διεκδικήσεις & ασφαλιστικό, συνδικαλιστικός νόμος, αναδιαρθρώσεις σε κεντρική, Περιφερειακή & Τοπική Διοίκηση). Προγραμματισμός δράσης. 

- Προγραμματισμός Γενικού Συμβουλίου και Ολομέλειας Διοικητικών Συμβουλίων πρωτοβάθμιων Συλλόγων.

 

Μετά την συζήτηση λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

 

1. Επαναβεβαιώθηκε η απόφαση για αγωνιστική – απεργιακή απάντηση στις νομοθετικές αντεργατικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για κλιμάκωση της επίθεσης στα συνδικαλιστικά δικαιώματα, τον κρατικό έλεγχο και το φακέλωμα των εργαζομένων και των συνδικάτων μέσα από το λεγόμενο ηλεκτρονικό μητρώο και την ηλεκτρονική ψήφο για τη λήψη απόφασης για απεργία.

2. Να παρέμβει με ανακοίνωση στις Περιφερειακές Αρχές, που «αρνούνται» ή βάζουν προσκόμματα, αξιοποιώντας και συγκεκριμένους υπηρεσιακούς παράγοντες στην εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

3. Να παρέμβει για να επιταχυνθεί η εφαρμογή της ΚΥΑ 43726/7-6-2019 (ΦΕΚ 2208/8-62019) για την παροχή μέσων ατομικής προστασίας και μέτρων προληπτικής ιατρικής στους υπαλλήλους των OTA α΄ και β΄ βαθμού.

4. Να παρέμβει και να καταγγείλει την πειθαρχική δίωξη συναδέλφου κτηνίατρου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί τόλμησε να ζητήσει διευκρινήσεις για την αυθαίρετη και παράτυπη εντολή να εκτελέσει υπηρεσία σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα, από αυτήν που είναι τοποθετημένος και υπηρετεί.

5. Να σταθεί απέναντι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για προώθηση της ιδιωτικοποίησης της Επικουρικής Ασφάλισης και να συνεχίσει τον αγώνα για Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση με παροχές, που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και συνταξιούχων.

6. Να συνεχίσει τον αγώνα για κάλυψη των μισθολογικών απωλειών, για αυξήσεις στους μισθούς και επαναχορήγηση του 13ου και 14ου μισθού, ενάντια στους σχεδιασμούς για μισθολογική μας καθήλωση.

7. Να συγκεντρώσει στοιχεία για την υποστελέχωση που επικρατεί στις υπηρεσίες των Περιφερειών, προκειμένου να αναδείξει το ζήτημα και τις επιπτώσεις που υπάρχουν και να οργανώσει αποτελεσματικά την παρέμβαση.

8. Για όλα τα παραπάνω μέτωπα πάλης καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια να πάρουν μέτρα και να οργανώσουν την αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων, με ενημερωτικές συγκεντρώσεις, περιοδείες, Γενικές Συνελεύσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας προκειμένου να καταφέρουμε να δώσουμε αξιόμαχα και αποτελεσματικά τη μάχη, με μαζικότητα στις κινητοποιήσεις και την επικείμενη απεργία.

9. Στη κατεύθυνση οργάνωσης των παρεμβάσεών μας και των αγωνιστικών διεκδικήσεών μας εντάσσεται και η φετινή Ολομέλεια των Διοικητικών Συμβουλίων των πρωτοβάθμιων Συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, στην Αθήνα.

Θα εκδοθούν αναλυτικές ανακοινώσεις για όσα ζητήματα απαιτούνται.-

 

 

                                                                                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

 

                                                             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                                                 ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                  ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 
Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα. PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 09:56

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr τ

προέδρου: 6932442294 – τηλ γραμματέα: 6977504710

           

                                                                                                                           Αθήνα 2 /9 /2019

                                                                                                                   Αρ.Πρωτ.:109

 

Κατω τα χέρια από τα Συνδικάτα, τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες των εργαζομένων!

Να μην περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης να μπει η συνδικαλιστική δράση στο γύψο!

    Απαντάμε αγωνιστικά και απεργιακά στην επιχειρούμενη ωμή παρέμβαση στη λειτουργία των Συνδικάτων και στο δικαίωμα στην απεργία!

 

 Η ΝΔ υλοποιώντας τις απαιτήσεις της εργοδοσίας εξαπολύει νέα επίθεση στη συνδικαλιστική δράση, σε συνέχεια του απεργοκτόνου νόμου που έφερε η προηγούμενη κυβέρνηση το 2018. Θέλουν να χτυπήσουν την ουσία της ύπαρξης και λειτουργίας των Συνδικάτων και τις συλλογικές διαδικασίες, να επεκτείνουν την κρατική και εργοδοτική παρέμβαση και το φακέλωμα των εργαζομένων.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!!!

Πρόκειται για νέο Νόμο - συνδικαλιστικό πλαίσιο που στην πράξη, καταργεί τα καταστατικά των Σωματείων και τη δυνατότητά τους να λειτουργούν με τους όρους που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έχουν επιλέξει. Η κυβέρνηση υλοποιώντας τους πόθους του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών ενώσεων, θέλει να τελειώνει μια και καλή με οποιαδήποτε οργανωμένη φωνή αμφισβήτησης και σύγκρουσης μέσα στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς. Η στόχευσή τους δεν μπορεί να κρυφτεί. Το επιχείρημα της κυβέρνησης περί «δημοκρατίας» είναι ψευδεπίγραφο. Με νομοθετικές ρυθμίσεις περί «κυβερνησιμότητας» δίνει σε Δημάρχους και Περιφερειάρχες τη δυνατότητα να αποφασίζουν για σημαντικά ζητήματα ως μονάρχες, παρότι αποτελούν μια μικρή μειοψηφία στα Συμβούλια τους!

Ταυτόχρονα ενώ η ίδια η κυβέρνηση που αποφασίζει και νομοθετεί αποτελεί το 40% του 58% του εκλογικού σώματος, για τους εργαζόμενους και τα Σωματεία απαιτεί καθολική συμμετοχή σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες και πλήρες φακέλωμα για όποιον συμμετέχει!

Απότη μια καταργεί, για χατίρι του ΣΕΒ, την αιτιολόγηση της απόλυσης δήθεν «για να μην φακελώνονται οι εργαζόμενοι» και από την άλλη θέλει να δημιουργήσει «ηλεκτρονικό μητρώο όσων συνδικαλίζονται» και «ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για τη λήψη απεργιακής απόφασης». Πλήρες φακέλωμα για να «παίρνει» η εργοδοσία και το κράτος τα μέτρα τους!!

Αυτη διάτρητη διαδικασία κάτω από τα βλέμματα της εργοδοσίας και με παρούσα την εργοδοτική τρομοκρατία, τη βαφτίζουν δημοκρατική διαδικασία με ηλεκτρονικό τρόπο. Το ήδη περίπλοκο και ασφυκτικό πλαίσιο για να είναι νόμιμη η απεργία στα δικαστήρια πλέον γίνεται ανυπέρβλητο εμπόδιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 90% βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές. Δεν τους αρκεί! Ο στόχος είναι το 100% των απεργιών να βγαίνουν παράνομες. Καμία ανοχή στην κρατική-εργοδοτική παρέμβαση στα Συνδικάτα! Τα Συνδικάτα έχουν καταστατικά! Με βάση αυτά αποφασίζουν. Με βάση αυτά παλεύουμε, οργανώνουμε την πάλη μας, τις μορφές αγώνα. Δε λογοδοτούμε στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις. Λογοδοτούμε στα μέλη μας, στους εργαζόμενους και την κοινωνία. Καταγγέλλουμε τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, ενημερώνουμε τους συναδέλφους, είμαστε σε ετοιμότητα, δίνουμε απεργιακή απάντηση όποτε τολμήσει η κυβέρνηση να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των Συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία!

 

                                                                                                                              Για το Δ.Σ 

 

                                                                                            Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                                                                      ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                             ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

 

 
Για τις συλλήψεις υπαλλήλων και παραπομπή με την αυτόφωρη διαδικασία στην Π.Ε. Χίου PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 22:58

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος 

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  www.osyape.gr 

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977504710 
                                                                       

                                                                       Αθήνα 27/8 /2019 

                                                                       Αριθμ. Πρωτ.: 108 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                    Για τις συλλήψεις υπαλλήλων και παραπομπή με την αυτόφωρη διαδικασία στην Π.Ε. Χίου

 

Νέες αντεργατικές μεθόδους επέλεξε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης λίγες μέρες πριν λήξει η θητεία του, στην προσπάθειά του να δείξει άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων!!! 

Ακολουθώντας το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης της ΝΔ και σαν να μην ξέρει πως γίνονται οι προμήθειες των δημόσιων υπηρεσιών, αφού απαίτησε με έγγραφό του εντός μίας ώρας να αποκατασταθεί ζημιά, που εντόπισε σε στύλους φωτισμού στο Διοικητήριο, μεθόδευσε την σύλληψη από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το απόγευμα της Παρασκευής, τον εκτελούντα χρέη προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προμηθειών και την παραπομπή τους στον Εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου!!! 

Τι κι αν η αντίδραση των υπηρεσιών ήταν άμεση…, τι κι αν αμέσως διακόπηκε η παροχή ρεύματος στους συγκεκριμένους στύλους προκειμένου να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες, τι κι αν αμέσως κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες οι 2 συνάδελφοι βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου!!! 

Και μπορεί εν τέλει σήμερα Τρίτη να κρίθηκαν αθώοι από το δικαστήριο, το όλο ζήτημα είναι ενδεικτικό της αντίληψης της Περιφερειακής Αρχής Χίου για την λειτουργία των υπηρεσιών της, για την αντιμετώπιση των εργαζομένων ως εξιλαστήρια θύματα των προβλημάτων και των ελλείψεων, για την προσπάθεια συγκάλυψης των δικών της ευθυνών για την τεράστια υποστελέχωση των υπηρεσιών σε επιστημονικό και εργατικό προσωπικό (μετρημένοι στα δάχτυλα μηχανικοί, ούτε ένας εργάτης, ούτε ένας ηλεκτρολόγος κλπ), για τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες των προμηθειών όταν αυτές αφορούν προβλήματα υποδομών και επίλυσης λαϊκών προβλημάτων. 


Καταδικάζουμε αυτήν και κάθε άλλη παρόμοια επιλογή κάθε Περιφερειακής Αρχής, στηρίζουμε τους συναδέλφους μας, που εργάζονται υπηρετώντας το λαό και τους πολίτες γενικότερα. Οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες της χώρας με τους αγώνες μας θα αντιπαλέψουμε τέτοιες αντεργατικές ενέργειες και πολιτικές, θα δυναμώσουμε την πάλη μας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις αρμοδιοτήτων και την υποστελέχωση, για τη λειτουργία των υπηρεσιών με πλήρη στελέχωση, εξοπλισμό και δυνατότητα άμεσης επίλυσης των προβλημάτων. 

 

 

                                                                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                       

                                                 ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                                                 ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

 

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ ΟΣΥΑΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 13:59

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ / νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
www.osyape.gr - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

                                                                                                                                             Αθήνα,14/8/2019

                                                                                                                                             Αριθμ.Πρωτ. : 107

 

 

                                                  ΠΡΟΣ τα μέλη του Δ.Σ.

                                                      1. Σταμκόπουλου Νατάσα
                                                 2. Ανδρεαδέλλη Γιάννη
                                             3. Παγκέδη Δημήτρη
                                         4. Ζαβερδινό Άλκη
                                              5. Βαζούρα Δημήτρης
                                                      6. Ευστρατίου Χαραλάμπο
                                         7. Λυρίστη Μιχάλη
                                                     8. Κυριακόπουλο Γιώργος
                                      9. Τζάκο Αντώνιο
                                       10. Παπαλεξίου Έφη
                                                    11. Ασημακόπουλος Ανδρέα
                                                 12. Καραθανάση Δημήτρη

 

Λαμβάνοντας υπόψη τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη, λόγω του ΔΕΘ και της εκφρασμένης πρόθεσης του Δ.Σ. για την πραγματοποίηση συνεδριάσεων στις έδρες των Περιφερειών, σας καλωσορίζω σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 14.00 στο 119 αίθουσα συνεδριάσεων της Διεύθυνσης Διοίκησης (ΠΚΜ) στο 3ο όροφο του κτιρίου της 26ης Οκτωβρίου 64- Θεσσαλονίκη, με θέματα:


1. Εξελίξεις και εργασιακά προβλήματα (Εφαρμογή συλλογικής σύμβασης εργασίας, προσλήψεις, μη υγιεινής & υγιεινής & ασφάλειας, μισθολογικές διεκδικήσεις & ασφαλιστική, συνδικαλιστικός νόμος, αναδιαρθρώσεις σε κεντρική, Περιφερειακή & Τοπική Διοίκηση). Προγραμματισμός δράσης.


2. Προγραμματισμός Γενικού Συμβουλίου και Ολομέλειας Διοικητικών Συμβουλίων πρωτοβάθμιων Συλλόγων.

 

                                                                                                Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

 

                                                                                                          ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ 

 
Για τις συλλήψεις υπαλλήλων και παραπομπή με την αυτόφωρη διαδικασία στην Π.Ε. Χίου PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 14:12

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ / νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.osyape.gr

τηλ. πρόεδρος: 6932442294 - τηλ. γραμματέα: 6977504710

 

                                                                                                                                                         Αθήνα 27/8 / 2019

                                                                                                                                                         Αριθμ. Πρωτ .: 108

 

 

                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για τους συλλήψεις υπαλλήλων και παραπομπή με την αυθόρμητη διαδικασία στην Π.Ε. Χίου

 

Νέες αντεργατικές μέθοδοι επιλέχθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Ο Στάμας Καρμαντζής λίγο πριν την λήξη της θητείας του, στην προσπάθειά του να δείξει άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων !!!

Σύμφωνα με το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης της ΝΔ και σαν να μην γνωρίζει πώς γίνονται οι προμήθειες των δημόσιων υπηρεσιών, αφού ζήτησε με έγγραφό του εντός μίας ώρας να αποκατασταθεί ζημιά, που εντοπίστηκε σε στύλους φωτισμού στο Διοικητήριο, διέκοψε την κατάληψη από την Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, την αύριο της Παρασκευής, εκπληρώνοντας το καθήκον του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του Προϊσταμένου του Τμήματος Προμηθειών και παραπομπής τους στον Εισαγγελέα με την διαδικασία της αυτοπεποίθησης !!!

Τι ή αν η αντίδραση των υπηρεσιών ήταν άμεση ..., ό, τι αμέσως έπαυσε η παροχή της τροφοδοσίας στα συγκεκριμένα στύλοι προκειμένου να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες, όποτε κι αν αμέσως κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες οι 2 συνάδελφοι βρέθηκαν στον δωτωμένο !! !

Και μπορεί εν τέλει σήμερα Τρίτη να κρίθηκαν αθώοι από το δικαστήριο, το όλο ζήτημα είναι ενδεικτικό της αντίληψης της Περιφερειακής Αρχής Χίου για την λειτουργία των υπηρεσιών της, για την αντιμετώπιση των εργαζομένων ως εξιλαστήρια θύματα των προβλημάτων και των ελλείψεων, για την προσπάθεια συγκάλυψης των δικών της ευθυνών για την τεράστια υποστελέχωση των υπηρεσιών σε επιστημονικό και εργατικό προσωπικό (μετρημένοι στα δάχτυλα μηχανικοί, ούτε ένας εργάτης, ούτε ένας ηλεκτρολόγος κλπ), για τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες των προμηθειών όταν αυτές αφορούν προβλήματα υποδομών και επίλυσης λαϊκών προβλημάτων.

Καταδικάζουμε αυτήν και κάθε άλλη παρόμοια επιλογή κάθε Περιφερειακής Αρχής, στηρίζουμε τους συναδέλφους μας, που εργάζονται υπηρετώντας το λαό και τους πολίτες γενικότερα.

Οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες της χώρας με τις αγώνες μας θα αντιπαραβάλουν αυτές τις αντιδραστικές ενέργειες και πολιτικές, θα ενισχύσουν τον αγώνα μας εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων αρμοδιοτήτων και της υποεπασχόλησης, για τη λειτουργία των υπηρεσιών με πλήρη στελέχωση, εξοπλισμό και δυνατότητα άμεσης επίλυσης των προβλημάτων.

 

 

                                                                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                                              ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ ΤΖΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 10 από 113

fotografies2 arxeio2

syndesmoi2 epikoinonia2

bottom

designed by FREEextra.com - contact to webmaster - Διαχείριση