ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ – 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 19,20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΟΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. τροποποίησε τις ημερομηνίες των απεργιών επανεκτιμώντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα κηρύσσει:

1.     24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Δημόσιο την Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014, ενάντια στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα – Τροποποίηση διατάξεων Π.Δ. 318/1992 (Α 161) και λοιπές ρυθμίσεις», που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής. Το εν λόγω νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση Νομικών Προσώπων του Δημοσίου, την άμεση απόλυση ή τη διαθεσιμότητα κι άλλων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την καθιέρωση ενός μόνιμου μηχανισμού δημιουργίας δεξαμενών νέων διαθεσιμοτήτων μέσω της εφαρμογής νέου συστήματος «αξιολόγησης» και της καθιέρωσης υποχρεωτικής ποσόστωσης. 

 2.     48ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση Την Τετάρτη, 19 Μαρτίου και Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014, εν όψει των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο. 

Στις 12 και στις 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν Απεργιακά Συλλαλητήρια στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ., με πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

         Η  Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. συμμετέχει στις παραπάνω κοινητοποιήσεις τις Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και καλεί τους εργαζόμενους στις Περιφέρειες της χώρας να δώσουν το παρόν μαζικά.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΕΙ ΟΛΟΥΣ

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ