ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΙΔΑΧ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος

email: osyape@otenet.gr

www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661

 

Αθήνα  3 /2 /2017

Αριθμ. Πρωτ.: 14

 

Προς

Υπουργό Εωτερικών

 

ΘΕΜΑ: Πλήρη απασχόληση για τους υπαλλήλους των Περιφερειών, που εργάζονται με συμβάσεις ΙΔΑΧ αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης.

 

Παρά τη σχετική δέσμευση του προηγούμενου υπουργού Εσωτερικών ότι άμεσα θα δοθεί η δυνατότητα στους εργαζόμενους των Περιφερειών ΙΔΑΧ αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης να μετατρέψουν τις συμβάσεις τους σε πλήρη απασχόληση (αύξηση του ωραρίου τους έως τις 8 ώρες), με αντίστοιχη αύξηση των αποδοχών τους, δεν το έχετε ακόμα νομοθετήσει.

Θεωρούμε πως γνωρίζετε ότι με το άρθρο 8 του νόμου 4368/2016 «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» η κυβέρνησή σας έδωσε την δυνατότητα αυτή μόνο στους εργαζόμενους των ΟΤΑ α΄ βαθμού, αφήνοντας άδικα απ’ έξω τους σαράντα περίπου εργαζόμενους ΙΔΑΧ μερικής απασχόλησης των Περιφερειών.

Ζητάμε να καταθέσετε σχετική τροπολογία και να επιλύσετε το αίτημα αυτό, μιας και το περιβόητο σχέδιο νόμου «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ», στο οποίο το έχετε εντάξει, μένει στα συρτάρια σας εδώ και πολλούς μήνες!!!

 

Κοιν/ση

1. ΥΠΕΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Τ.Α.

2. ΕΝΠΕ

3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

4. KOMMATA ΒΟΥΛΗΣ (εκτός ΧΑ)

5. ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ          ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ