ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΔΟΛΓΥΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ  ΗΛΙΑ ΔΟΛΓΥΡΑ

 

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια ασυνήθιστη κινητικότητα στην ιστοσελίδα της ΟΣΥΝΑΕ. Έχουν γραφτεί μάλλον όσα, σε όγκο τουλάχιστον, θα έπρεπε να έχουν γραφεί τα τελευταία τρία  χρόνια.

 

Τα όσα δημοσιεύματα μου κάνουν την τιμή και αναφέρονται σε μένα – το σύνολο σχεδόν- είναι όλα ακριβή πλην των εκφράσεων και των χαρακτηρισμών, άλλωστε 30 χρόνια τώρα ο καθένας έχει την ιστορία του, (αν έχει) και προφανώς είναι γνωστή.

 

Προσωπικά η ιδιότητά μου, η διαδρομή μου και οι αγώνες μου δεν μου επιτρέπουν προσωπικές αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, άλλωστε ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει την κριτική του και να έχει τις απόψεις του.

Και ασφαλώς θα συμφωνήσω ότι οι απαγορεύσεις και η ποινικοποίηση γενικά των απόψεων ανήκουν σε άλλες εποχές.

 

Σε ότι αφορά της απόψεις που εξέφρασα, με την ιδιότητά μου αυτή του μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ που εκλέγεται από την ΟΣΥΝΑΕ, αυτές τυχαίνει να είναι και θέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας της γραμματείας της ΠΑΣΚ – ΟΣΥΝΑΕ αλλά και με κάποιες διαφοροποιήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

 

Κατά τα λοιπά  θα ήθελα να διαβεβαιώσω, παρά του ότι δεν μπορώ να το απαιτήσω αυτό από φίλους και συντρόφους μου, ότι γνωρίζω της ευθύνες μου και δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου.

Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και με οποιοδήποτε κόστος να διασφαλίσω την εργασιακή σχέση και τα δικαιώματα των συναδέλφων μου  .

 

Προς κάθε ενδιαφερόμενο θα ήθελα να υπενθυμίσω φράση μιας  άλλης εποχής που με εκφράζει απόλυτα : ¨Αν είχα αποφασίσει να Τουρκέψω θα γινόμουνα Πασάς και όχι Γενίτσαρος¨.

 

Αθήνα 9-2-2010.

Δόλγυρας Ηλίας

Μέλος ΕΕ ΑΔΕΔΥ

Μέλος ΓΣ ΟΣΥΝΑΕ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ